Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

MAN truck bus

Dobro je da su napisali inače ljudi stoje i čekaju da se otvore i onda odu jednu stanicu  rofl ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN2001

Da ljudi su bas smiješni  rofl

man323

Zanimljivo je i ovo staklo iz NL3x3 i NG3x3 koje se do 2004. ugrađivalo...

smogovci.bbb2

Danas na 219 vozi 224. Da li je autobus u ispravnom stanju za vožnju kad mu prikolica visi na lijevu stranu buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN2001

Danas na savskom mostu je gbr 878 i nisu mu radila zadnja vrata pritom je stajao na savskom mostu oko 20 min i bio popravljen također se vidi novi (famozni) kombi zeta.

marin

Gbr. 759 na 121 jučer krepao na Vrapčanskoj, servis ništa nije mogao, bus ostao cijeli u mraku. Oko 22h.

CONECTO430

Jučer 334 na 212 ostao u kvaru oko 15:40h zamijenio ga u 15:55h 327.
Idem samo jednu stanicu :D

marin

Ne znam gdje da napišem, ali autobus Iveco Stratos gbr. 287. Na satu 32 tisuće km, bus je razvaljen nabija na nekim grabama kao plinski zglobni, u jednom trenutku nakon stajanja od 10 minuta samo od sebe se upalila žuta lampica za ASR, pa ona žuta check engine i neki trokut s uskličnikom. Nakon restartanja busa sve to isto je gorilo plus ručna u vožnji iako je bila spuštena i plus žuta lampica od ABS-a. Iznutra "gospoda" od putnika razbila plastične oplate odozada i sa strane, baš je jako ružno i vidi se rupetina u bijeloj plastici  >hammer< >hammer<. Grijanje u putničkom prostoru ne radi, na kolko god da se namjesti termostat na 28 29 ili na HI i dalje puše hladno i to je doduše na svakom ne samo na ovom. Ručna slabo drži, druga vrata svaku drugu stanicu zaglavljuju da ih se mora i po 5 puta otvarati jer sama od sebe stanu dok se otvore na pola...ima tu toga još, sve u svemu jad i bijeda za tolko malo km, a u koliko godina tek? Mislim da su Cacciamaliji napravili puuuno više km u tom razdoblju. Aha i da, jedna od bitnijih stvari, kada netko stisne STOP za izlaz, s lijeve strane je inače prikaz kod vozača, netko je to strgao ili iščupao te se uopće ne može vidjeti da li netko želi van tj. je li tipkalo bilo stisnuto. Rukohvati rasklimani da kad bi jedan čovjek se držao od kojih 100 kg i kad bi bus naglije zakočio, odvalio bi se od stropa to je 100% jer pod malom silom već se piga sve. Kvaliteta IVECO.!. Nadam se da ako dođu Iveco solo/zglobni da neće biti takvi.

MAN2001

To je nažalost propala investicija,skupa sa našim citelisima!

Ivan

Citat: MAN2001  u Siječanj 19, 2017, 08:06:27
To je nažalost propala investicija,skupa sa našim citelisima!
Citelisi svaki dan voze 3 smjene na gradskim linijama u većini slučajeva isto kao i svi ostali tipovi bez neke bitne razlike, dok Stratosi niti su bili potrebni niti zadovoljavaju tražene uvjete i trebalo ih je vratiti proizvođaču...

Ne znam na koji način je to "skupa".

MAN2001

Mislio sam da naši citelisi nisu pretežito kvalitetni prema našim drugim autobusima,za naše potrebe ja mislim da su obični dizelaši dovoljni.Ivecova kvaliteta je teško usporediti sa Nijemcima,i to je bila svrha mog posta.Nemam osobno ništa protiv Iveca ali sam uvjeren da je kupovina ovih citelisa i naravno ovih "kombija" bilo je potpuno nepotrebno i trebali smo jednostavno se držati kupovine klasičnih njemačkih dizelaša.

sniff

Shole

Đizs faking krajst,  ajmo opet po tisućiti put žvakat gluposti o superiornim švabama i nesposobnom ostatku svijeta

man323

A da malo moderatori ne zalipe nekolicini "provokatora" koji ban?
Tema je kvarovi a ne rasprava o kvaliteti buseva. Pišite koji se bus pokvario, ili crka kako god već.

MAN2001

U potpunosti se slažem,jednostavno sam htio obrazložiti svoj odgovor ispričavam se.