Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

mansg313

Jucer se 136 nagnuo na lijevu stranu te ga je D-5 odvukla oko 17 sati u APP

brunok

Gb 173 Imao je malu nezgodu u petak navečer kada je išao u garažu

MAN fan

danas oko 8 i 15 ujutro viđen gb805 na stanici na remetineckoj kako je skroz nagnut u desnu stranu

mansg313

APD ima na 2 nova citara ovakve brazde  >:( 234/2 gb 538 danas na polaskuu u 11:25 sa G.K na stanici Cimmermanova u smjeru Lanista ostao betz elektronike vrata ::|

Tomek

Jučer na Medpotkima u Gajnicama gb49 uz pratnju Craftera prošao prema garaži

A malo prije, u poluvremenu rukometne tekme gb154 na liniji 136 je ostao u kvaru na najgorem mogućem mjestu.. Prednji dio je zatvorio desnu traku Ilice, a ostatak busa zatvorio skretanje na Ilicu

MAN fan

taj gb49 je vec danas bio na 110 :D

ivo

jučer na gl. kolodvoru nije mogao upalit 855 na liniji 311 zatim je posuđena struja sa nekog zglobnog busa (nisam vidio g.b.) zatim se gasio na svakoj stanici da bi na sljedećem krugu pukla cijev od goriva pa je jedva došao do Hrašča i tamo zamjenjen sa 852. JUČER JE BIO JAKO BOLESTAN TAJ 855

MAN fan

kad realno pogledas u zetu je svaki drugi bus bolestan...tu ne ukljucujem avtomontazu i najnovije buseve ;D

ivo

goranxxx

Meni se čini da je jučer taj isti 855 bio i bez prednje tablice, vidio sam ga u prolazu na mostu
SETRA 417 HDH

ivo

moguće nisam obratio pažnju na tablicu

MAN fan

onda si Gorane vjerovatno vidio gb865 ex46...on nema prednju tablicu...negdje mu je ispala  :D ;)

Tomek

U Podsusedu opet danas bijeli MAN Lion's Regio što značli da je jedan školski opet na popravku, no zanimljivo je da je taj bijeli Regio u radioni  :D

MAN fan

da i ja sam ga znao viđati u garazi... ;)

kekobus

Bijeli Regio vozi na Sljeme, a ustvari je zamjena za Marbus gb 1