Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

bugi

g.br 504 na 212 kod okretista u dubcu puko mu je jastucic na desnoj strani srednji i bus stoji u dubcu vec cijelo popodne

mansg313

815 ostao ujutro na G.K u kvaru a na računalu mu se moglo pročitati "kuhlwasser zu heis" ::|

421

Danas je 745 stao kod Bundeka zbog problema s termostatom,linija 221 je bila osakaćena na sat i pol zbog toga.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Max-d

Danas je 503 stao u Bjelovarskoj prema S.kraljevcu oko 12.10.

sokre

Izuzevši nekolicine najnovijih autobusa, velikoj većini ne radi klimatizacija.

Ili radi, odnosno zuji ali ne hladi.

Zna li itko zašto je tome tako?

bugi

kad gledam soferovu tablu u busu koja ne radi klima.on na tabli nije ukjlucio.pola vozaca namjerno ne pusta klimu.evo zivi primjer.krecem u  skolu i klima ne radi u busu.vracam se doma sa istim busom i klima radi,sofer je drugi.sve je to do sefera

Max-d

Citat: bugi  u Svibanj 20, 2009, 19:07:55
kad gledam soferovu tablu u busu koja ne radi klima.on na tabli nije ukjlucio.pola vozaca namjerno ne pusta klimu.evo zivi primjer.krecem u  skolu i klima ne radi u busu.vracam se doma sa istim busom i klima radi,sofer je drugi.sve je to do sefera

Nebi se slozio sa time da je sve do sofera,ima vozaca kojima klima smeta pa ju ne koriste,ali uglavnom klime ne rade jer su u kvaru.

bugi

sta je klima bas na svim novim busevima u kvaru.e pa nebih se slozio.i jos nesto mi nije jasno zasto kad u busu ne radi klima su zakljucani namjerno prozori i nisu otvoreni sindre na krovu.a kad su u kvaru na starim citarima nek ih u garazi poprave

brunok

danas sam se vozio u citaru za Špansko noje bilo voznog reda pa je jedan vozio za dva vozna reda,kada se natovario putnicima nije se mogao ni dič da krene,kada je jedva napunio zrak jedva se počeo micat sa mjesta,vozač je klimu ugasio i mogu reć da je onda išao nekako (MAN-ovi BUSEVI SU BOGOVI ZA ODVOZIT BILO KOJU SLUŽBU) :P

Max-d

Na Citarima prve generacije(koji imaju klimu samo za vozacki prostor)u 80 posto slucajeva klima ne radi,a u citarima druge generacije koji imaju full klimu situacija je malo bolja,iako i njih dosta ima probleme sa klimom.Zasto se kvarovi ne otklanjaju na vrijeme ne znam,vjerovatno je problem i u servisu koji nema sav prikladni alat za popravak pa se busevi narucuju u ARZ za popravak.Nakon narudzbe pa do realizacije prodje i nekoliko mjeseci,a onda vec i dodje hladnije vrijeme i klima vise nije potrebna, i tako prodje jos jedno prokuhano ljeto.Da u ovom slucaju radi se o solo busevima!!!

brunok

hehe u Gb-155 klima ne radi od prvog dana a zašto zato jer nemaju remen koji je pukao treba se naručivat. . . bar je taj vozio dvije godine za jarun pa znam

buSHunter795

Nešto je jučer gb419 stajao više od 3 sata na onoj stanici prije Europatrade-a...vračao se iz 263...čini mi se da je pukla zadnja guma-ali mi se nije dalo izać i pogledat :-\

421

Teško da je zbog toga stajao!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Citat: brunok  u Svibanj 21, 2009, 21:38:08
hehe u Gb-155 klima ne radi od prvog dana a zašto zato jer nemaju remen koji je pukao treba se naručivat. . . bar je taj vozio dvije godine za jarun pa znam

Jel baš znaš? 155 ima klimu samo za vozački prostor...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

brunok

da 155 ima samo za vozača klimu i nikada ne radi, jer plin stalno iscuri,na 155 je najbolja klima otkočiš staničnu i prva vrata open:)