Mercedes-Benz Citaro

Autor maky, Svibanj 07, 2008, 13:45:51

maky

Citat: netko  u Veljača 08, 2009, 13:10:16
Citat: maky  u Veljača 06, 2009, 21:39:49
g.b. 271 je već jaaako dugo vremena u Dugopolju (bojim se i reć koliko) jer ima neki kvar na elektroničkim instalacijama, ali dijagnostika u servisu ne pokazuje u čemu je problem. Eno ga stoji raskopan gore u Eurolineu, ne znaju šta s njim napravit...
Mjesec ipo dana?.Koliko god bili lijepi,profinjeni nikako na "zelenu granu" s njima,bit če još tu posla s njima.
Ma nisu samo oni problem. Ništa novo ne valja.
Eno i Regiji su redovito u MAN-ovoj štali u Dugopolju...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 262 ipak priznaje poraz jutros i povlači se u garažu:

A jadni i izdušeni g.b. 263 čeka u koloni na Lovrincu (iako je linija 15, išao je preko Lovrinca jer nema teoretske šanse da bi izašao onu uzbrdicu na Žnjanu):

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Slika nije moja nego sam je našao na portalu 24 sata od nekog čitatelja
http://www.24sata.hr/news/clanak/snijeg-dalmaciju-odsjekao-od-zemlje-bijele-se-i-otoci/103021/

Ovo se jučer dogodilo svim zglobnim autobusima u Splitu (osim legendarnih SG220, kojima je pogon na srednju osovinu).
Inače, ovo je na liniji 17 na Trsteniku uz blagu uzbrdicu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

Nažalost ne znan g.b.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

šišipa

oprostite, ja sam novi, pa šta zglobni autobusi imaju pogon na zadnju osovinu(noviji) :o

Ivan

Citat: šišipa  u Veljača 19, 2009, 19:57:46
oprostite, ja sam novi, pa šta zglobni autobusi imaju pogon na zadnju osovinu(noviji) :o
Da, tako je.

maky

Stvarno mi ih je više dosta!  >:(

g.b. 274 prokišnjava u prikolici na istom mjestu gdje i ostala mu 3-4 brata koja su popravili... Pa kako su ih to sklapali?!

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

G.b. 275 je osta bez registracije ,ali je dobija potpis.   >:(

maky

Citat: markost  u Ožujak 06, 2009, 16:10:27
G.b. 275 je osta bez registracije ,ali je dobija potpis.   >:(
Hahahahaha, opet?!  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mansg313

Zna li netko koju žutu po RAL standardu koristi Promet treba mi kako bi mogao u svoju kolekciju staviti jednog O530GII.Unaprijed zahvaljujem ;)

maky

g.b. 267 ostao bez zadnje tablice.

Netko očito "operira" po Prometovim autobusima u zadnje vrijeme jer su počele nestajat tablice...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

I još uvik vozi bez nje, inače danas na četvorci.

421

Mislim da je bolje da Citari stoje u Dugopolju nego da ga "popravljaju" mehaničari poput naših koji uopće nisu bili na školovanju i s neoriginalnim  dijelovima.
Što se AdBlua tiče,stvar se stabilizirala i sad je OK.Čudno da je otišao kompresor jer ima dva klipa...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

maky

Danas je g.b. 273 na liniji 4 prošao kraj mene totalno izdušen. Skroz je nenormalno ležao u podu, a uopće nije bio krcat putnicima. Nije mi jasno kako shole nije primjetio da mu nabija, a i kada otvori vrata na stanici, mogao je vidjet. Nije dobro...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!