Mercedes-Benz Citaro

Autor maky, Svibanj 07, 2008, 13:45:51

maky

g.b. 263 danas na posebnoj vožnji. Vozio je trubadure...
Inače, nije mi jasno zašto na posebne vožnje daju autobus 1. kategorije sa nekoliko sjedećih mjesta i sve ostalo stajaća. Zar nebi bilo poštenije ljudima dati recimo Lion`s Classic da ih vozi pa da svi mogu sjesti. Razumijem ja da su one trube glomazne i da to negdje treba smjestit, ali...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Sinoć g.b. 264 na liniji 15 ostao na stanici sa sva 4 upaljena, ljudi su izašli vani. Vjerojatno neki kvar...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Fotka za potvrdu da je Citaro vozio za Omiš, s time da je bio parkiran gdje i linija 37, ali se poslije prebacio na peron za liniju 60...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Vidim da neki po forumu često spominju nove autobuse i  pričaju o nekakvoj tehničkoj neispravnosti starih. A ja kažem da ćemo mi još plakat za starima jer recimo, nekidan sam bio toliko iživciran da sam i zaboravio napisat na forum da g.b.271 OPET prokišnjava. Ovoga puta ne u prikolici, nego sada poviše sjedala na lijevoj strani iznad srednje osovine...   >:(

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Ovo je jedini Citaro koji ima ovu naljepnicu otraga. Već je ima  sigurno 2 mjeseca, al eto, tek sam se sad sjetio slikat  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

U Citaru g.b. 267 fale zadnja dva lijeva sjedala.  :-X
Zar  su i iz njih počeli vadit  ???

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

to su biseri iz DUGOPOLJA skinuli jer su radili nešto oko motora pa nisu vratili. a desi se!
bela lađa

maky

E j*bem ih takve kakvi jesu, da me svaki put moraju iznervirat da počmem psovat!  >:(

Naime, u našim Citarima se morate vozit s otvorenim kišobranom kad pada kiša jer ih većina prokišnjava. Vozio sam se danas u g.b. 275 u kojem iznad trećih vrata nije kapalo, nego je teklo. Užas! Najgore od svega je šta to nije zbog neodržavanja, nego jednostavno serijska greška...

Ja znam da će to biti sređeno jer ljudi ovo čitaju, ali ne služi na čast Mercedesu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 269 već neko vrijeme vozi sportski spušten...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 272 i iza njega g.b. 271, oba na liniji 17:

Nasložili su se ovako, jer je danas  na okretištu linije 17 bio parkiran Globtour-ov autobus (ZG-4616-AL), zbog kojeg je od 19:50 - 20:55 (sat vremena) bilo prekinuto prometovanje linije 17, jer su sva 3 autobusa na liniji (treći je bio g.b. 189) zaglavila na okretištu, jer nisu mogla skrenuti zbog parkiranog autobusa...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

dakle ipak je bila šema u globtourovom busu....kad san iša prema lučici vidia san kakvo je stanje i promislia koji kreten iz Globtoura, al kad san se vraća učinilo mi se da ima dosta mista za proć....al san očito bija u krivu....ukraden ti slike i stavin ih u forum globtoura....:P

maky

"Kultura" domaćeg stanovništva na g.b. 271:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

G.b. 268 na srednjim vratima dobija pleksiglas.  :P

maky

Citat: markost  u Lipanj 30, 2009, 21:27:20
G.b. 268 na srednjim vratima dobija pleksiglas.  :P
Ima već 2-3 tjedna. "Sredilo" ga je na liniji 6 kad je vozio...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!