Mercedes-Benz Citaro

Autor maky, Svibanj 07, 2008, 13:45:51

Paško

Neko pokuša izrizat tapecirung u g.b. 264 na jednom sidalu, ali nije završia... :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Evo sve šta ne valja u g.b. 267, najviše od toga je u prikolici (a di drugo):
Pun je naljepnica, potpisa, žvaka, na nekim sjedalima izrizan je tapecirung, krov nije u dobrom stanju, prozori, stakla u unutrašnjosti, Ožujsko rukohvati razbijeni ili bez reklama, i ima još znakova Prometovog neodržavanja i ponašanja splitskih građana, ali ovo je dosta za jedan post.
Nažalost, to nije jedini novi autobus s takvim problemima, ima ih još.
Ponekad mi dođe da povraćan od toga. >rigoleto<

Solo

nadam se da nisam falila temu...u zadnje vrijeme g.b.262 škripi bez prestanka,a počela je i g.b 265 al polagano....bilo bi dobro kada bi ih netko pregledao i vidio šta im je i popravio ih.... >:(..putnici se žale na njezin zvuk.. :-\

Paško

Citraro G g.b. 272 ima jako dobro očuvanu unutrašnjost, čak su mu i reklamni rukohvati sa B.netovom reklamom čitavi. Jako dobro! :)

maky

Citat: Avtomontažafan  u Rujan 10, 2010, 18:56:49
Citraro G g.b. 272 ima jako dobro očuvanu unutrašnjost, čak su mu i reklamni rukohvati sa B.netovom reklamom čitavi. Jako dobro! :)
A šta kad ga nije bilo 2 - 3 tjedna u prometu jer mu je puknuo hladnjak. Nije se ni imao gdje oštetiti...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Solo

>:( primjetila sam da u zadnje vrime otkako su solaši na drugim linijama praznikom i nedjeljom imaju ucestalih problema..
to prelazi svaku mjeru jer u zadnje vrijeme sve neprestano skripe,vjerojatno zbog neodrzavanja,..stakla su im izrezbarena,unutrasnjost isarana.te stalno imaju neke kvarove...prije par dana se g.b 262 iznenada ugasila te je imala problema s vratima..par puta se vozac dizao da bi vidio sto se to zbiva...al to su samo neki problemi...a da ne pricam kakva im je situacija s odrzavanjem... :'(..tribalo bi ih sve dobro ocistit i pogledat,ne samo solo nego sve autobuse...al eto nikog nije briga... >hammer<

maky

Opet autobus nije ONA nego ON.

A kotači su napravljeni zato da se okreću. Najskuplji je autobus onaj koji leži u garaži, bilo da za njega nema posla, ili je u kvaru, ili je nešto drugo u pitanju. To nijedan prijevoznik ne želi i ne može si priuštiti.
A nije isto kad cijeli dan na većini linija voze autobusi koji troše 45l i oni koji troše 65l. Zašto bi se nedjeljom navečer one 4 babe u osmici vozile u zglobnom autobusu kad je dovoljan i solo?!

Stakla su izrezbarena, i šta sad?! Oćemo mijenjat sva stakla na autobusima radi toga?! To je samo odraz društvene sredine u kojoj živimo. A ta gospoda koja to rade, rade sebi, jer se upravo oni najviše voze tim autobusima.
I naravno da će se autobus nakon određenog perioda rasklimat  i raspast na našim krasnim cestama. To se dogodi prije ili kasnije, a ne vidim razloga zašto bi solo autobusi bili iznimka.
Uostalom, misliš li da prije kad nisu vozili nedjeljom da ih je netko "održavao" i neznam ni ja šta, radio generalku u međuvremenu?! Ne, subotom i nedjeljom se to ne radi jer je vikend. Jednostavno su ležali u garaži, a na početku posta ti je opisano šta znači kad auto leži u garaži.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

đabe škola za neke!!!!!! 8-8 >hammer<
bela lađa

Solo

Citat: maky  u Rujan 15, 2010, 21:07:34
Opet autobus nije ONA nego ON.

A kotači su napravljeni zato da se okreću. Najskuplji je autobus onaj koji leži u garaži, bilo da za njega nema posla, ili je u kvaru, ili je nešto drugo u pitanju. To nijedan prijevoznik ne želi i ne može si priuštiti.
A nije isto kad cijeli dan na većini linija voze autobusi koji troše 45l i oni koji troše 65l. Zašto bi se nedjeljom navečer one 4 babe u osmici vozile u zglobnom autobusu kad je dovoljan i solo?!

Stakla su izrezbarena, i šta sad?! Oćemo mijenjat sva stakla na autobusima radi toga?! To je samo odraz društvene sredine u kojoj živimo. A ta gospoda koja to rade, rade sebi, jer se upravo oni najviše voze tim autobusima.
I naravno da će se autobus nakon određenog perioda rasklimat  i raspast na našim krasnim cestama. To se dogodi prije ili kasnije, a ne vidim razloga zašto bi solo autobusi bili iznimka.
Uostalom, misliš li da prije kad nisu vozili nedjeljom da ih je netko "održavao" i neznam ni ja šta, radio generalku u međuvremenu?! Ne, subotom i nedjeljom se to ne radi jer je vikend. Jednostavno su ležali u garaži, a na početku posta ti je opisano šta znači kad auto leži u garaži.

zasto je uopce vazno u kojem je rodu autobus?!?
AKO TEBI SMETA  KAKO JA PISEN,I U KOJEM RODU PISEM,OBRISI MOJ POST I OBRISI ME SA FORUMA..
nadi mi jedan zglobni autobus ili troosovinca koji skripe kao solo autobusi,od njih 5,3 skripe..a sta se tice odrzavanja,nek dovedu buseve kod mene pa cu im ih ja besplatno oprat ako im je toliko tesko....
hvala,hvala troosovinac,ocito je omaovazavanje zenskih osoba na  ovom forumu potpuno normalno.

troosovinac

nitko tebe ne omalovažava al ima jedna poslovica  ĐABE GA BABO RANIA  good_boy
bela lađa

Paško

We have a winner!
g.b. 261 izgubio prednju desnu ratkapu... Moralo se dogodit kad-tad :P

Paško

Citat: Solo  u Rujan 15, 2010, 12:49:13
g.b 183 na liniji 7 umjesto g.b 263 koja je misec dana u kvaru...i nije nikog ni briga za nju  >hammer<
Evo popravili su ti g.b. 263. Jesi sad zadovoljna?!

maky

Citat: Avtomontažafan  u Listopad 01, 2010, 18:15:58
g.b 183 na liniji 7 umjesto g.b 263 koja je misec dana u kvaru...i nije nikog ni briga za nju  >hammer<
g.b. 263 je popravljen još proteklog tjedna kada je bio na liniji 7, a dotična kolegica je udaljena...  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

setra

Citat: maky  u Listopad 01, 2010, 20:41:59
Citat: Avtomontažafan  u Listopad 01, 2010, 18:15:58
g.b. 263 je popravljen još proteklog tjedna kada je bio na liniji 7, a dotična kolegica je udaljena...  ;)
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Paško

I g.b. 262 i g.b. 263 leže u garaži... Kompresori...

Paško