Zadar Bus, Zadar

Autor maky, Svibanj 23, 2008, 15:26:30

maky

Zadar Bus, prijevoznički obrt vl. Jadranka Dunatov
Zadar, Zagrebačka 36
tel. 023/343-125

Vidio sam da imaju jednu Setru 315, a ovo je i njihov Iliade:

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

stipe15

Evo je u šibeniku danas.

navi

imaju još i Tourlinera.A imali su i ovu setru.Slika je loša.Ali stavljam je zato jer je to prva i nažalost jedina setra serije 400 koja se pojavila u zad.županiji

tovar

2006 je ova setra završila u Herc tours-u malo je vozila turizam po Hrvatskoj, a prošle gdine na proljeće je otišla za Crnu Goru. Tko zna di je sad...

bmax

i dalje je u crnoj gori kod prijevoznika blue line

zlikowszky

Malo prisjećanja.
2001.g. sam gulio vajni rak na aerodromu u Zemuniku i tada smo se svaki vikend vozili u Zagreb njihovim busevima. Imali su tada tri Setre 215 obična i jednu 315. E sad, jel to ta koja je i gore, nisam siguran, jer je tada na njoj na bokovima pisalo ime fime kao i na 415-ici.

215-tice su vjerojatno već i prodali.....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

bmax

nije ista, ovu je setru dobio od herca za 415 jasno uz jos neku nadoplatu, bila je i ona na prodaju ali cini mi se da je isplivo iz krize,
inace privatni prijevoznici iz zadra imaju problema u zadnje vrijeme Gene tours je prodo svoju 315 hdh, Contus je u krizi, Puntamika stoji dosta dobro, ali su i oni prodali travega i to navodno Nino toursu.

Tomek

Ovaj tjedan taj Trevego od Puntamike viđen na njihovoj liniji za Zadar. Ako ga je Puntamika prodala nije ga još isporučila.. Ali koliko sam čuo svi se hvale da Puntamiki ide ko ludo, a što se Contusa tiče oni već par godina su u problemima..

navi

215 nije prodana.I čini mi se u dobrom stanju.Slika u prenesenoj reportaži sa starog foruma 6 autobusa žena autor zlikowzsky

maky

Mislim da je ovo njihov O303:

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

navi

215 jučer vozila za Larus

tovar

Citat: maky  u Lipanj 17, 2008, 01:43:44
Mislim da je ovo njihov O303:

Nije njihova, prijašnjiv vlasnik je Adriatic promet iz Zadra.

dialogos

Setra S215HD jucer ostala u kvaru i parkirana malo iza Haciende u Vodicama.

sime

Ja je i danas vidio tamo. Još je nisu popravili. Čini mi se da vozi linije za Larusa.

stipe15

Setra 215 HD (ZD-577-BI) iz 1986

stipe15