Panturist - slike

Autor Servis, Svibanj 23, 2008, 15:50:38

PROFA

Sta se dogodi sa onakvom tvrtkom PANTURIST ,ja se sijecam kad su imali 5 citilinera pred firmom parkirani novi bez tablica da druge firme gledaju kako su jaki i stvarno tada direktor Frigan je dobio da je zastupnik NEOPLANA za hrvatsku,a ti 5 citilinera sa debelim spiglima su stajali vise od 1 godine pred firmom pored ceste okrenuti i pacovi su jim bili unistili instalacije neke!
A sad jooooooooooj.isuse boze sve ide naopacke svuda!

TomoM

Citat: PROFA  u Studeni 05, 2009, 13:32:13
Sta se dogodi sa onakvom tvrtkom PANTURIST ,ja se sijecam kad su imali 5 citilinera pred firmom parkirani novi bez tablica da druge firme gledaju kako su jaki i stvarno tada direktor Frigan je dobio da je zastupnik NEOPLANA za hrvatsku,a ti 5 citilinera sa debelim spiglima su stajali vise od 1 godine pred firmom pored ceste okrenuti i pacovi su jim bili unistili instalacije neke!
A sad jooooooooooj.isuse boze sve ide naopacke svuda!

Vidio sam sinoć King Longa u brodu. Svašta čitao o njemu. Tko zna možda se stvarno pokaže dobar. Za iste novce se bolje voziti u njemu od Broda do Osijeka nego u nekom "kaubojskom" busu.

mate

A vrijeme ce pokazati kakvi ce ti kinezi bit u Panturistu, iako mi je nekako draze voziti se u nekim N116 od Panturista, nego u ovom

tomo

OS-760-GE u 14:20h stigao sa linije Bizovac-Osijek

i jutros je u Osijek oko 08:00h s tablom povremeni prijevoz na kojoj je flomasterom naškrabano slavonski brod , našice stigao prastari Neoplan Jetliner N216H nekog slavonsko-brodskog privatnika... bio je pun...

mate

Transliner na liniji Osijek - Sl.Brod - Osijek

mate

Cityliner na liniji Zagreb - Osijek

tomo

OS-274-EU

danas je OS-334-AT bio na liniji za Ilok u 16:30h

mate

Cityliner OS-275-GA danas na liniji Zagreb - Osijek

St!pe

Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

tomo

Jutros u 10:30h Vinkovci-Osijek OS-137-HG

A u 17:15h sam išao za Osijek sa Eurolinerom i moram priznati da me bus oduševio... bus klizi po cesti, a jedva i čuješ da mu motor radi...  :)

mate

Cityliner na liniji Zagreb - Osijek

MB Tourismo na liniji Osijek - Sl.Brod

mate

Cityliner OS-596-BA danas na liniji Osijek - Zurich, cini se da je prednja maska mjenjana

mate

Danas na liniji Osijek - Sl.Brod

Berlingo

Utorak sam ovo zabiljezio u Zagrebu.

mate

Danas na liniji Zagreb-Osijek