Relaksiranje

Autor man134, Svibanj 27, 2008, 21:14:20

Tomek

Legendardno, tako sam ja na jednom srednjoškolskom izletu s ekipom gurao Setru S228DT na granici Mađarske i Hrvatske jer nije htjela upaliti pa je bila frka dal će nas pustiti preko granice.

mate

Svaka im cast...ja sam jednom bio svjedok na brodskom AK,kada Kanticeva S215 HD nije mogla upaliti...dok su je putnici (muski dio) gurali ja sam stajao i snimao... ;D (ima isjecak od 15ak sekundi u temi Kantic)

malena

Kupila Fata vibrator i pokazuje ga Muji. -Vidi Mujo šta sam kupila! -A šta ti je to?pita Mujo  -Umjetan penis-odgovara Fata. -Evo pokazat ću ti kako radi! Upali ga Fata kad ispadne joj na pod i počne da poskakiva a Mujo će:-Drž¨ga Fato sve će nas poje_at!!! :)))

S319UL

Da duvam ili vučem?
[/quote] 

Hahahahahahaha! Dobar Mate!

Evo jedan iz popularne Malnarove Noćne More.
Jarane, što je asexualac?
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mate

Gledao sam utakmicu BiH - Turska, ali ovo mi je za svaku pohvalu, i zato vise volim pogledati prijenose na kanalima iz BiH, nego na HRTu ili RTLu..svaka cast komentatorima uvijek ucine utakmicu jos zanimljivijom :)

BOSNA - TURSKA Sejad Salihovic GOL godine

netko

Jel sluša itko turbo folk ili narodne?
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

Citat: netko  u Rujan 15, 2009, 23:18:06

hm ovdje se moze odvojiti turbo folk od narodnih...ja ih osobno slusam, za mene je to vrsta muzike, ali opet one ekstremne turbo folk pjesme zaobilazim, ali uglavnom najcesce uz nase pjesme slusam i narodne. Ovdje u Slavoniji to je normalno, jos pogotovo kod mene u Posavini, prede se preko Save u B.Brod,Derventu,Doboj i ostala mjesta...Znam da ce nekima mozda i ovo zasmetati, ali ja sam na to navikao jer vecini mladih u Sl.Brodu i okolici je zabava uglavnom u narodnjackim lokalima, a uglavnom su ti provodi pod kontrolom policije, te ne bude vecih problema tijekom vikenda. Nadam se da nikome nece smetati ovo moje misljenje i neki linkovi sto cu staviti...

Sako I Dado Polumenta - Ljepsa Od Noci

Dado Polumenta - Dama

Boban Rajovic - Pomozite mi drugovi

Boban Rajovic - Latice od ruza

ovo inace nije toliki narodnjak - pjeva jedan posavljak koji ima prebivaliste u Hrvatskoj

Zdenko Gudelj - Od Brckog do Dervente

kuba

I ja također slušam, ma lud sam za njima  ;)
evo ti Lepa Brena - Uđi slobodno:
Lepa Brena 2008 - Udji slobodno
i Ceca - Pile:
Ceca Pile

mansg313

Citat: mate  u Rujan 20, 2009, 23:02:23
Citat: netko  u Rujan 15, 2009, 23:18:06

hm ovdje se moze odvojiti turbo folk od narodnih...ja ih osobno slusam, za mene je to vrsta muzike, ali opet one ekstremne turbo folk pjesme zaobilazim, ali uglavnom najcesce uz nase pjesme slusam i narodne. Ovdje u Slavoniji to je normalno, jos pogotovo kod mene u Posavini, prede se preko Save u B.Brod,Derventu,Doboj i ostala mjesta...Znam da ce nekima mozda i ovo zasmetati, ali ja sam na to navikao jer vecini mladih u Sl.Brodu i okolici je zabava uglavnom u narodnjackim lokalima, a uglavnom su ti provodi pod kontrolom policije, te ne bude vecih problema tijekom vikenda. Nadam se da nikome nece smetati ovo moje misljenje i neki linkovi sto cu staviti...

ovo inace nije toliki narodnjak - pjeva jedan posavljak koji ima prebivaliste u Hrvatskoj

Zdenko Gudelj - Od Brckog do Dervente
Slušam i ja sve ovo gore navedenog ali večina onog šta ljudi prvenstveno mladi danas slušaju to nema veze ni sa narodnjacima ni sa ničim...ovo je pravi narodnjak tek toliko da vidite razliku...Ovo je malo starija pjesma u orginalnoj izvedbi...
Saban Saulic - odlazis, odlazis
Jedna sevdalinka...
Elvira Rahic i Muhamed Sehic Hamic-Cudna jada od Mostara grada-UZIVO
I naravno par "drumskih" za našeg forumaša "Zetovca"... ;D
Nervozni Postar - Voz za srecu - film ovo malo duse

Juzni Vjetar-Nek puknu dusmani

Dragana Mirkovic - Kad bi znao kako ceznem

Jasar Ahmedovski - Kad Sveca Dogori (Classic Spotovi)

Ivan1983

mate

maky

maky maky, maky maky, ruke ti se pozlatile...   ;D
Neda Ukraden - MAKI MAKI

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

S319UL

Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude