Kvarovi i oštećenja Libertasovih autobusa

Autor man134, Studeni 28, 2007, 22:02:04

man750

Citat: maky  u Studeni 28, 2008, 23:20:32
Evo 2 posta u 2 dana, ja se ispričavam, ali bio sam opet do MAN-a u Dugopolju...  :)

Večeras je g.b. 139 bio parkiran ispred radione na parkiralištu. Vidim da je skroz popravljen i sređen, mislim da se ubrzo vraća kući...
Maky nema potrebe za ispricavanjem,samo ti piši vijesti koje doznaš ,pogotovo ako su dobre kao ova.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

maky

Citat: man134  u Studeni 29, 2008, 09:15:07
Citat: maky  u Studeni 28, 2008, 23:20:32
Evo 2 posta u 2 dana, ja se ispričavam, ali bio sam opet do MAN-a u Dugopolju...  :)

Večeras je g.b. 139 bio parkiran ispred radione na parkiralištu. Vidim da je skroz popravljen i sređen, mislim da se ubrzo vraća kući...
svaka cas maky,imas koju fotku ?
Nažalost fotki nemam, iako sam pokušao fotkati, ali moja "oprema"  organski ne podnosi noć...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

man134

prekjucer je bio sudar na stanici kraj stare bolnice,ne sjecam se tocno koji je gbr bio jer mi se jako zurilo...
autobus je u remizi,vec se saniraju ostecenja...

man750

Da u zadnje vrijeme se jako brzo saniraju i manja oštećenja, što donedavno nije bio slučaj.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Srđan

Ne samo to..nego i one neke sitnice koje obićni ljudi ne primjećuju a nama bodu oči...
Očita je promjena na bolje.

travego 580

G:B 139 ponovno u akciji. Izveden iz garaže na liniju danas oko jedan sat popodne.

A

Na gb139 fale ratkape s desne strane  :-\
U Ćibači na stanici večeras stoji u mraku vjerojatno pokvaren gb114, koji BTW ima preko 345000 tis. km.. :'(

kriticar

Taj 114 često se može vidjeti na usputnim stanicama ka Cavtatu ili u suprotnom smijeru u kvaru (a i 113 isto tako). Prošli mjesec je gbr. 114 proveo cijeli vikend u kvaru na Smokovjencu.   
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

i gb 136 ne vozi,da li znas sto je s njime??

Garage

Zaboga, što bi Libertasu da je stavio nove buseve u božićnoj noći.
Prošlih godina su vozili SU220, eventualno SL222. Ostali su "počivali".

kriticar

Čuo sam da je sinoć u mokošici kamenovano više libertasovih buseva . Zna li koi detalje?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

Neznam,nisam nista cuo,ali sam vidio danas da vozi sl222 1B

erobuss

Bilo je na dnevniku Nove TV. Umjesto vozite se ko' gospari, novinar je zaključio: vozite se na vlastitu odgovornost!

narancasti

veceras od citija na liniji 1B vozi samo gb 138,a umjesto gb134 i 136  voze gb 73 i 76

narancasti

NOVA TV :

Dva vozača autobusa na liniji prema najvećem dubrovačkom naselju Mokošici sinoć su proživjeli pravu dramu. Naime, nepoznati vandali sinoć su u tri navrata kamenovali autobuse javnog gradskog prijevoza, napravivši štetu od 15 tisuća kuna.

'Bogu hvala da se nije dogodilo nešto gore, jer je jedan autobus bio dupkom pun kad se to dogodilo, i baš na tom mjestu kad se to dogodilo, do stakla su sjedali putnici' kaže Božo Lasić, direktor 'Libertasa'.

Vozači zbog straha nisu željeli dati izjave, poručivši da svi dobro znaju što je Mokošica, i da se tu ne može ništa napraviti. Njihove riječi potvrđuje to što ovo nije prvi napad na vozače autobusa u tom dijelu grada. Važno je naglasiti kako Mokošica, iako ima preko 10 tisuća stanovnika, još uvijek nema policijsku postaju ili ured.
Moto dubrovačkog javnog prijevoza je 'Vozite se ko gospari'. Ukoliko se napadi na autobuse nastave, moto će se morati mijenjati u 'Vozite se na svoju odgovornost'.