Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

Berlingo

Iako se napokon pojavio, bar ga ja nisam dugo vidio, jos uvijek ju nije nazad dobio. Pocinjem nekako vjerovati da ni nece nikad.

kico101

Možda ne pratim prisebno situaciju, ali mi se nekako čini da je ovo prvo pojavljivanje sa ovom reklamom na 5-ci. :-\
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Ni ja ne pratim toliko jer nisam svaki dan tu, ali nikad ga nisam vidio na toj liniji.

ikar

Bio je i prije! Sad vozi sve linije jer je u rotaciji. Tako da ide svuda di ide i ekipa.

Berlingo

Vidim da nitko nije pisao pa moram pitati. Od kad je to 597 bez reklame?

ikar

Od početka ljeta čini mi se. Duže već.

Berlingo

Zahvaljujem na odgovoru! Ja imam ocito problem. Nisam svaki dan tu, a i kad jesam ne vidim sve. Boze, stvarno neznam kad sam ga zadnji puta uopce vidio. I jako mi je ruzan postao ovakav. A i na 592 ne kuzim cemu su ostala ona slova gore.

ikar

Berlingo

A tesko je bilo pozvati vilicar. Dodje Zezo i problem rjesen. On jedino sta trazi je zuja.

shef

Mislim da nismo nigdje pisali, otišla je u mirovinu jedna od najdugovječnijih reklama, Ford Krainc na 599.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Vidi se po razlici nijansi na boku koliko dugo je stajala.   Mislim da je rekorder Radio Rijeka na 621-625.  Novi su iz garaže izašli sa njome a tek je nedavno skinuta.

Bari

720 ima novu reklamu, aparat ne radi pa nema slike  >:(
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Preko cijelog lijevog boka, desni doduše nisam vidio. Nešto volontiraj, sigurno ima veze s onim GONG-om i izborima  ::|

MAKI

nema na desnom nista mogli su i na desni stavit
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni