Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

111222

tramvajac 92

Ajd, bar taj ima klimu pa prozori neće kvarit reklamu  ;D

lussin

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Kikpo

Shole

Super su reklame, dajte samo garažni bijelim brojkama naljepite

111222

nije mi jasno zašto na 670 stoji još uvijek "reklama" za RI karneval...

doduše, bilo bi lijepo vidit nešto na foru reprezentacije sad kad je SP..

shef

Reklama se ugovori i plati na određeno razdoblje. Kako nitko nije platio ništa u vezi s Mundialom...

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

(c)Teutonic

kico101

Iskreno, ne znam tko bi trebao platiti reklamu za karneval. Mislim da to plaćamo svi mi iz prireza ili sl. 708 ima sponzora, određenu pivovaru koju ne smijemo reklamirat, jelte.
Btw, krenuo je cirkuski 680. Da ne budem skroz van teme, trebalo ga je oslikat u vizure propale riječke industrije, jer je Rijeka zapravo, jedino po tome bila poznata u zadnjih 60 godina.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Trebala bi ju platiti TZ Rijeka. Ali ako se ne varam ova na 670 ima drugačiju priču od ostalih reklama. No možda bi bilo vrijeme za obnovu jer je u lošem stanju.

Sent from my ZTE V887 using Tapatalk

(c)Teutonic

Kikpo

MINI format reklama za AK ''KVARNER''

lussin

To je na ja mislim 658. Ima je nekih tjedan-tjedan i pol

Kikpo

Matija87

mislim da je i neki classic dobio sivu all-over reklamu za neko gorivo..