Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

Trojanski konj

Citat: LD470  u Ožujak 27, 2015, 13:13:15
Staklo od vozača nema naljepnicu kao ni prednja vrata, tako da mu vidljivost nije narušena.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Baš bi te volio vidit kako izlaziš iz Marčeljeve Drage van na glavnu cestu kad ne radi semafor i da gledaš samo kroz vrata van ili prije okretišta u Bezjakima skrenut unutra.  Valda ja znam kud gledam bolje od tebe

Citat: ChRiStIaN  u Ožujak 27, 2015, 13:22:49
Neće se raspast ali će staklo puknut i razbijenog samo pogurneš van a naljepnice pucaju odmah.

Evo sad znamo, tim bolje ako je tako, hvala na pojašnjenju.

Boki651

Reklame su atraktivne i treba od nečega živjeti. Ne razumijem se u problematiku toliko, ali meni osobno jako smetaju ako gledam iz busa van kroz njih, ako je sunce i dnevno svjetlo, jer od bljeskova i točkica se ništa ne vidi. Je li možda bilo moguće izvesti istu stvar sa još sitnijim točkicama, jer imam dojam da je u Conectu s Mustang all over reklamom ta smetnja još izraženija.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

buszakon

Ima DIESEL i stražnjoj strani.... GB 667!

shef

Jedan od zglobnih Conecta (nisam vidio dobro iz daljine ali pretpostavljam 669) dobio all-over za Istralandiu.

Poslano sa mog HUAWEI G6-L11 koristeći Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

jest da je poslano sa Huawejia ;)  ali informacija je točna.  I nema više plave trake za sunce na šajbi  "aš je Grizli oklatil topolu pul trećega maja"

buszakon

buszakon

shef

(c)Teutonic

111222

vidija san ga danas, moćno izgleda :)

buszakon

lussin

Odkad se rotiraju ove OTP reklame na 711?

NP-549

shef

(c)Teutonic

buszakon