Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

Bari

Sad mi je frendica bila u njemu, dakle još vozi
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Fora je ova harmonika kad mota na raskršću.  Svaka čast za dizajn.  Možda bi bilo šteta ovako polijepit nove Citare, al mislim da bi slobodno mogli onih 5 komada SG312 i preostala 2 gradska Conecta  (Opatija neka plati ako oće reklame  mad057 hahahah)

Boki651

Ja tek sad primjećujem da je na slici harmonika, u kombinaciji s busovom harmonikom, koja ideja, još jednom sve pohvale! ;D

jedan_019

Svaka čast na reklami  8-8

Nadam se da se vidi van kroz reklamu  :-\

MB Citaro

Vidi se van bez problema ja se danas vozio u njemu, bilo bi zanimljivo vidjeti još autobusa starije generacije sa takvom reklamom

kico101

Ideja i izvedba su odlične. A, ako se krene u daljnje reklamiranje na ovaj način, bit će i korisno. Btw, nisam nigdje primijetio garažni broj na ovim fotkama.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Citat: kico101  u Siječanj 19, 2011, 11:21:18
Ideja i izvedba su odlične. A, ako se krene u daljnje reklamiranje na ovaj način, bit će i korisno. Btw, nisam nigdje primijetio garažni broj na ovim fotkama.

Zna se koji je pa ne treba  ;)

kico101

Citat: ikar  u Siječanj 19, 2011, 11:34:13
Citat: kico101  u Siječanj 19, 2011, 11:21:18
Zna se koji je pa ne treba  ;)
Ipak ga je dobio. ;D ;)

Shole

Da, dobio ih je nažalost na identičnim mjestima gdje su i prije bili, mada se nikako ne uklapa u reklamu.  Da je bilo imalo sluha, mozga ili čega već, moglo se nać itekako bolje mjesto. Odozada npr na braniku krajnje desno, a ne po sredini reklame.

kico101

Tako je. Mogao je ić i manji broj na poziciji kao na 680.

Bari

670 dobio reklamu i s prednje strane (sorry na lošijoj slici)
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Genijalno !  Svaka čast.  Treba ga podhitno uhvatit iz suprotnog kuta u odnosu na ovaj pa da se vidi komplet slika

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

Boki651

SARI

Gledam neki dan sa terase kavane Ri i mislim: majku mu kladio bih se da prije nije imao ova "usta" naprijed... ;D

Prva liga... ovo naprijed... harmonika... prejako odrađeno, a tako jednostavno... svaka čast!!