Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

kico101

Jedino mi nije jasno zašto je toliki problem oblijepiti i prednju masku. Ovako je nedorečeno. Šteta.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Ima jedan dobar razlog:  Za razliku od ostalih strana, prednja ima puno zakrivljenih djelova.  Na njih mora ić ultra tanka folija koja se navlači grijanjem fenom.  Sve je to u redu do momenta kad reklamu treba skidati.  99,9 % naših buseva je bilo razbijeno naprijed. Kad ideš skidat foliju sa takvih djelova autobusa, skupa sa njom otkineš boju, a najčešće i komade kita.  Eto, to ti je cijela mudrost.  Nema teoretske šanse da skineš foliju sa prednje maske bez "ozljeda".

kico101

Ok, slažem se. Ali zašto onda neki imaju i naprijed ( 670, 708, 703 ), a neki ne. Možda se radi o dugotrajnim reklamama?

NP-549

670 MORA imat, isto kao i 706 jer su vezane za maškare,  703 je dobio slučajno nakon što smo pilili i gnjavili na forumu,  ali poslije njih nijedan više nema

Bari

Šteta za prednju stranu, ali ako je tako oke. Još plus ovih zadnjih reklama je što ne ide preko prozora, nekako mi se čini da Classicima to pristaje, dok je kod Conecta i Citara nije tako.

I danas viđen 704 bez Mokke
KREPAT MA NE MOLAT !

M.A.N. boy

Jel se to meni čini ili su zbog lijepljenja ovih all-over reklama na 698 i 700 poskidani znakovi MAN-a i lions classic (sa strane)
sumnjam bas da su svi otpali ili bili potrgani.

Bari

Evo da imamo i zabilježeno - 702 bez Towera (i sa klimom)
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

702 i 712 nove reklame

702 - Hypo bank/Visa
712 - tri u jednom - desno Konoba Tarsa i pizzeria Gvardijan, lijevo Hop shop Viškovo, iza Automat klub Žabica
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

712-lijepo ukomponirano. Super izgleda.
702, još jedan bijeli ( uz 703,711 ). Ti ne trebaju klime. ;D

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

shef

710 ima all-over za onaj novi centar za kućne ljubimce na Viškovu
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Poskidane su one bijele reklame Ministarstva zdravlja
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Starliner *****

kico101

Citat: Starliner *****  u Lipanj 23, 2013, 10:44:15
Hvala Bogu  ;D
Hajde mi objasni ovu opservaciju. Zašto je dobro da su skinute?
Koliko me pamćenje služi bile su bijele i svakako bi koristile u kao zaštita od pregrijavanja putničkog prostora u ove vruće ljetne dane ( kao što se to može vidjeti u 703 ili 711-702 ionako ima klimu ).