Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

kriticar

gbr.156 spremaju kao da će več sutra u promet. Besplatna reklama je uvijek dobrodošla ,pogotovo u predizborno vrijeme.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

danas sam vidio na parkingu unutar garaže gb152

BlackJack

A moj medo koji ti je to fotoaparat.Jel to onaj Titov iz 64.?

medo

mobitel inače je odličan nego mu je nć slaba točka, a i ovo su bile slike sa vga kamerom inače slikavam sa 3 mpix

kriticar

Svaka čast ekipi koja ih je brzo spremila za promet. Moja primjedba sustav za naplatu mogao se instalirati još u tvornici ,u najgorem slučaju u Zagrebu, kad su već mogli napraviti onu reklamu sa netočnim podacima.

1970 i na Dubrovačke

man750

Libertas dobio nove prigradske buseve ,vise veceras u "vozni park"
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

narancasti

DU LIST

"Svečana primopredaja novog autobusa za potrebe prijevoza putnika iz Župe dubrovačke danas je održana ispred zgrade Općine. Kako nam je rekao načelnik Silvio Nardelli tim se autobusom uvodi nova linija 16 A kojom će se uvesti polasci iz Dubrovnika i iz Srebrenog, a dalje će voziti županijskom cestom prema poslovnoj zoni, Mandaljeni.

Također će njome biti obuhvaćena i Zagruda u kojoj nije bilo autobusa, a zatim će dalje ta linija voziti prema Mljekari i Novoj školi.
- Uvođenjem ove linije 16 A dobivamo bolju povezanost unutarnjih dijelova Župe prema Dubrovniku i Srebrenom. Radi se zapravo o eksperimentalnoj fazi i ako budu postojale pritužbe građana prema njima ćeno korigirati ovu liniju-zaključnio je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli. "

kriticar

Lutajući na danima otvorenih vrata u Karlovcu naišao sam i na ovo:
man NL313

Kazu da ih ima pet

man SL283 prilagođen za školski prijevoz

njih je šest

1970 i na Dubrovačke

man750

Odlicno, napokon su kupili ili iznajmili ono sto im treba,
Pretpostavljam da ce pet niskopodnih za Cavtat i Plat i to sluzbe 10-1,10-2,10-3,16, te sluzba koju sada vozi g.br.27,
a djacki u Konavle i to cetiri za Grudu ,a dva za Cavtat.
Mozda ce koji i u Župu.
Samo nisu trebali uzimati nove za skolske, mogli su postojece(dio njih) izmjenom sjedista pretvoriti u skolske.
a i ja sam slikao jednog jucer.

To bi znacilo da je sudbina g.br. 13 i 29 zapecacena, a i opstanak Tamova je sada upitan.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

kriticar

sistem Copy/paste sa stranice http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/3263432/index.do
23. 03. 2009. | 23:12

ZET Direktor I. Tolić o 1,1 milijardi kn za vozni park
Dubrovački autobusi od zagrebačkih su skuplji 30.000 eura
Autor VELINKA KNEŽEVIĆ

1970 i na Dubrovačke

travego 580

Citat: kriticar  u Travanj 01, 2009, 00:16:39
Lutajući na danima otvorenih vrata u Karlovcu naišao sam i na ovo:
man NL313

Kazu da ih ima pet

man SL283 prilagođen za školski prijevoz

njih je šest

Citat: man750  u Travanj 01, 2009, 07:23:12
Odlicno, napokon su kupili ili iznajmili ono sto im treba,
Pretpostavljam da ce pet niskopodnih za Cavtat i Plat i to sluzbe 10-1,10-2,10-3,16, te sluzba koju sada vozi g.br.27,
a djacki u Konavle i to cetiri za Grudu ,a dva za Cavtat.
Mozda ce koji i u Župu.
Samo nisu trebali uzimati nove za skolske, mogli su postojece(dio njih) izmjenom sjedista pretvoriti u skolske.
a i ja sam slikao jednog jucer.

To bi znacilo da je sudbina g.br. 13 i 29 zapecacena, a i opstanak Tamova je sada upitan

HA HA HA HA SVAKA ČAST NA TRUDU!!!!!!
Da ste to objavili prije koji dan ili za koji dan možda bi tko i povjerovao ali dabas na 01.04 teško ali sve jedno svaka čast na trudu

medo

Dobra dobra, svaka čast, iz vasih usta u Lasićeve uši.

Garage

Momci, dobro ste se potrudili.
Sumnjivo mi je bilo pošto Libertas nije nikada do sada imao MAN-ove s dvoja vrata. Mislim da su jedini takvi bili Graff Stift, ali oni su dobiveni znamo kako.

man750

U Libertasu bi bez obzira na financijsko stanje trebali iznaci mogucnost za kupnju(leasing) prigradskih autobusa za liniju 10 i autobusa trece kategorije za liniju 21 i posebne voznje.
Time bi dobili rezervne prigradske autobuse kojim trenutno oskudjevaju. A i pokoji isuzu sa stajacim mjestima koji bi vozili linije 16, 16A i 23A nebi bili suvisni. Time bi postojeci isuzu bili slobodni za druge zadatke.
Isto tako trebali bi se rijesiti svih pet preostalih Tamova i tako svesti flotu na dvije marke Man i Isuzu.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti