Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

Urbino LE

tomekk

A trebao bi bit pošto su novi autobusi. Inače, koliko sam čuo, to će biti jedni od posljednje proizvedenih primjeraka u Poljskoj i prije redizajna, a i proizvodnja Lion's Citya najvjerojatnije seli u Tursku.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

narancasti

Napokon više rukohvata...ovi sadašnji od srednjih prema kraju busa nemaju rukohvate.

staypp83

Ali ukrcavanje je presporo! To je grozno.. Trebalo bi na svaka vrata stavit sustav naplate, a ne da vozaci glume kontrolore!
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

svicar

tramvajac 92

miky

U Mercedese se nalijeva aditiv, a MAN ima neki uređaj za to, ali kad on crkne treba platiti 3.000 EUR...

Urbino LE

MAN rješava sve recirkulacijom ispušnih plinova na Euro4-EEV, al za Euro6 su morali uvest kombinaciju recirkulacije i AdBluea. I svi konkurenti će tako za Euro6, svi osim Irisbus/Iveca koji će ostati samo na AdBlue.

staypp83

Dnas sam vidio neki bijeli IVECO u remizi.. Bio je u praoni  ???
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

kikas_usora

danas u zagrebu videna 2 mana nova od libertasa sa zagrebackom registracijom

staypp83

SUPER! Ima li kakvih slika?

kikas_usora

nazalost nisam uspijo uslikati vozio sam bio vjerovatno trebaju stico svaki cas dole jer su ganz novi sa zastitnim folijama....samo sto me cude retrovizori nisu ko kod nasih u zetu ovi veliki vec su ovi klasicni ko na seriji od 2003 godiste

Pasa

Zna li netko jeli to sve u ovoj turi ili dolazi jos MAN ova?

staypp83

Oce dolazit oni ko i isuzui, ili svi skupa?

nidi

Ne znam hoće li svi skupa ali trebali bi jer Man importer uvjek isporučuje u kompletu. Idući tjedan stižu u Dubrovnik! ;D
*****  V     O      L       V       O   *****