Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

tramvajac 92

Ako će biti prigradski onda i hoće.

Meni su gadne ove bijele ratkape, zašto nisu bar narančaste ako su već htjeli u boji?

man323

Vjerojatno su ta 2 gradsko-prigradska Lion's City-i Ü (A20).
Pošto je na snazi uredba o euro 6 motorima, Libertas će imati prve full-niskopodne Lion's City-e E6.
Čazmatrans ima Lion's City-e LE E6.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Majstor

U Zagrebu Lions CITY busevi ovi su za Dubrovnik
Samo mi sudite pošteno !

gospardbk

Majstore ... a prije spomenuta dva Regia? Jesu oni za Libertas? Ima li koja slika?
"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

Majstor

Narančasti jesu / pojma nemam nisu vise u Manu /
Samo mi sudite pošteno !

man323

Ako su dva, i to još narančasta, onda su definitivno za Dubrovnik, jer su naručena 2 prigradska - to može jedino bit Regio ili Intercity, no u ovom slučaju je Regio.

Osoblje

man323

Jesu li Lion's City-i naručeni bez ratkapa? Koliko vidim Regio ih nema, no na slici nemogu zaključiti jesu li City-i također naručeni bez njih, ili su pak za njih naručili.

lussin

Baš odlično izgledaju! Sretno Dubrovčani!

gospardbk

Super prinove  8-8 hvala na slikama
Koliko vidim City-i imaju ratkape (bus u sredini) a mozda su ih skinuli sa Regia zbog transporta ... tko zna vidjeti cemo kada dodju u Dubrovnik i kad ih sluzbeno predstave.
Kao i na Visigu, Regio ima crtu preko bunkera koja mu bas lijepo stoji.

Pitanje je sada na koju ce ga liniju uposliti jer nakon obustave linije za Orebic i ranije za Trpanj ostaje ona prema Stonu ili na drugu stranu prema Konavlima.
Doduse i to je upitno jer ne znamo dali je koja od navedenih Opcina sufinancirala kupnju u sto cisto sumnjam nakon nedavnih prepiranja sa Gradom.
Ipak uskoro izlazi natjecaj za liniju Dubrovnik - Orebic (koju trenutno obavlja ATR) pa ako se politicke opcije dogovore mozda Regio bude na toj liniji.  o-0

Sve u svemu lijepi busevi kojim zelim puno predjenih kilometara.
Sretno!

"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

Garage

Imaju liniju za Vodovađu u Konavlima, a u Primorju za Imoticu.
Imoticu su prije vozili ovakvi busevi (ne znam sada kategoriju), TAM-ovi dok ih nisu rashodovali.
A ovo će doći do Feste, 3. veljače.

smogovci.bbb2

Imam jedan upit: ZET-ovi Lion's City imaju vanjske retrovizore slične ovakvim kakvi su na Regio-u. A na ovim novim Libertas-ovima koliko vidim nisu takvi. E pa u čemu je kvaka (u cijeni ili su ovi na novim Libertas-ovim busevima bolji ili lošiji)? Hvala hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

leonardo123

Citat: smogovci.bbb2  u Siječanj 31, 2016, 17:01:55
Imam jedan upit: ZET-ovi Lion's City imaju vanjske retrovizore slične ovakvim kakvi su na Regio-u. A na ovim novim Libertas-ovima koliko vidim nisu takvi. E pa u čemu je kvaka (u cijeni ili su ovi na novim Libertas-ovim busevima bolji ili lošiji)? Hvala hi
Ispravak netočnog navoda: ZETovi Lion's City nemaju slične vanjske retrovizore. ZETovi Lion'si imaju ogromne retrovizore (pogotovo desni), koji omogućavaju "bolju" preglednost. Ima dva tipa: takve i ove kakve imaju novi MANovi. Te koji imaju su standardni, ima ih i ZET čak ali na onim dvovratnim Lion'sima. Regio ima posebne retrovizore. Dubrovčani, sretno sa novim Lion'sima!

Garage

Nekako mi odudara ovaj nos crne boje i na niskopodnjacima i na Regijima. Bilo bi bolje da je narančast kao i u dosadašnjih MAN-ova.
Al, lijepi su!