Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

Berlingo

Jucer sam kao i skoro svake nedjelje bio u Podhumu.Cim se udje u selo prosiruje se cesta. Meni izgleda cisto solidno i da ce se dva busa normalno mimoilaziti bez zaustavljanja.

Berlingo

Imao sam veceras Glasnik opcine Jelenje u rukama.Vise ne potvrdjujem sta sam zadnje pisao. Na ulazu u Podhum od strane Jezera ili Soboli cesta se stvarno prosiruje ali radi se i nogostup (neznam radi koga). Dalje, u duzini 300-400m planira se uredjenje ceste izmedju ostarija Formula i Kaktus,a drugom smjeru do B.K.Podhum.Pise i o prosirenju ceste od Ratulja preko Milasi...   a sad se ne sjecam do kuda.

ikar

Do Trnovice vjerojatno... Ali realno gledajući, nisu to nikakva proširenja kad oni nakaleme nogostup na ono šta su širili... Širina kolničkog traka ostaje u većini slučajeva jednaka.

Berlingo

Vidim da vam tema Parkiranje na autobusnim stanicama dugo nije aktivna pa cu vam tu staviti par slicica.Za pocetak ul. B.Vidasa.Da li neko osim vas Trolejovaca uopce zna da 2A tu ima jasno obiljezenu stanicu s obje strane?Zanimjivo i tu je pekara ali mogu policajci i kod Fadile na cevape.

Berlingo

Ista stvar sredinom dana u Cavlima.

Berlingo

I jos jedna pekara u Drazicama.

ikar

Stanice u središtima naselja su nerijetko (da se ne kaže stalno) zakrčena parkiranim vozilima. Problematično zna biti u centru Čavli kada bus mora čekati minibus pa stoji po nekoliko minuta na cesti, ili dvije vožnje subotom samo do Čavli nemaju gdje čekati 20 minuta...

Berlingo

Ovako trenutno izgleda ulaz u Podhum.

Berlingo

Ovo je rijecka slika svaki dan.Tu je jedan ATR i u daljini jedan Trolej.Na zalost ovo je danas slikano i za sve one koji neznaju zaobilaznica se tjekom jutra nije zatvarala.Znaci ova slika ostaje i ostaje.Nema veze s zaobilaznicom.

thomcro

U ku uru si snimil ti fotografiju? Ja sam danas dvaput prošal a 5-icom i ni uopće bilo gužve.
Pozdrav by thomcro

Berlingo

Sad sam provjerio na aparatu. 10.00! Zapeo sam vec ispod zadjeg desnog zavoja u ulici.

thomcro

Nekako u tu dobu sam išal išal gore i nije bila baš kolona. Ha, čudni su ti puti, jedan tren je kolona drugi nije.
Pozdrav by thomcro

Berlingo

Ima u nasem gradu puno takvih ulica.Iz minute u minutu se situacija mjenja. Evo ja izdvajam Zametsku, u produzetku I. C. Belog ili Kumiciceva.

ikar

U gradu sve stoji od 9-16 sati...

shef

Netko u ovom gradu jednom mora odgovarati za ovaj svakodnevni potpuni slom...

651 u 13:30 još kod Seatovog salona na Pećinama, a u 13:20 je trebao krenuti za Šoiće. Još treba doći do Delte... 446 i 671 oba na desetki jedan za drugim...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic