Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

manoplan

Blago vama u Rijeci. Ovdje u Zagrebu još ništa od padalina  >hammer<

Boki oće li ostat šta snijega za po Zagrebu?  ;D

mivano

LIVE: prazni monotrali se spuštaju Vukovarskom,

EDIT: gužva nemoguća...ide se 2 km/h

Boki651

Bit će snijega i u ZG bez brige.
Dobio sam dojavu da je 5-ica stala.

Potvrda dojave, tri 5-ice ostale u snijegu, vozači pjege do grada. ;D

shef

Dobio telefonski live info - vijadukt u Cindrićevoj zaštopan zahvaljujući tegljačima s kontejnerima i ATR-ovoj 1157. Navodno neki monotrali na dvojki zaustavljeni na Piramidi - ne mogu dalje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

1A

Prema Zametu 2km/h... Prije bivšeg okretišta mrtva cesta, kolona, ljudi pješke hodaju kao da se ide na sajam...

Na Mlaci isto nula, čeka se u koloni bez pomicanja... Da ne govorim onda kako je u Zvonimirovoj.

Ruske

bilo je dosta SU240-tki na 7A danas, 598, 602, 586, 584...ovaj potonji je MRTAV skroz...u busu ima priblizno 50 ljudi, penjao se od gradevinskog faxa na gore, 1. pa prebaci u 2. i ne povecava brzinu nikako, nego jos smanjuje, baca u 1. opet, pa jedva se dizu i tad okretaji, pa opet 2. pa 1. i tako u krug...jos sam mislio da je guzva ispred, ali ne, prazna cesta, trebalo je skoro minuta od gradevinskog do sljedece stanice, kod bosanske kuhinje...UZAS!!!

i bio sam se prosetat pred sat vremena, dok jos nije pao skroz mrak da ne moram rabiti flash za slike...

LIVE situacija sa sv kriza: autobusi se voze vec 3 sata cirka, auti gore samo sa zimskim, ima izmedu 5 i 10 cm svjezeg snjega...nema vjetra, vani je zimska idila!!!! setao sam se u dolceviti i jesenjskoj tankoj jaknici...stvarno nema potrebe za drugo, eventualno rukavice i kapa tko je zimogrozan...

i da, nije mi jasno, zasto pobogu nisu poslali ralicu tu gore? cuo sam od ljudi da 7ica vozi (sad kako redovno, neznam), ali 7A nista...nisam se prosetao do trase 7ice da vidim dali su razgrtali snijeg, ali cini mi se da nisu previse...

slike okretista i okolice:

svjeze slike sa prozora:

i moja voljena (u ovom casu je skroz bijela, nema nigdje crnog ;D):

Berlingo

Malo prije dosao kuci. Vani kaos. Krenuo s Viskova jos za dana. Cini mi, se zapad bez i jedne linije. Vidio dvojku u ul. Boze Vidasa! Ni moje sava eskimo nisu dobre jer ne kuzim ovu podlogu vani. Slike i par videa idu u nocnim satima. Pozdrav!

zvone16

ma sve linije su bile stale ja sam u 16:35 krenuo za krasicu pjeske jer nie bilo busa, 611 stojao na cesti nije mogao dalje guzva po cjelom gradu za prema vezici stojalo 3 dvojke, a za dole 1 25-etka 2 dvojke i 2 7a a u dragi je bio zapeo 628 koji je vozio za grad 26, i idem ja i dalje prema krasici pjeske kud ono kod gornje crkve u dragi 609 stoji i govori sole da je jedva prosao vukelica automehanicarsku radionu
ZvoneXp

MAKI

evo 496 na 2 ki zaglavio na Piramidi i još jedan nepoznati
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

Napravio krug oko Pećina. Od buseva sreo: jedan od papamobila s natpisom garaža i našeg hrabrog kolegu forumaša s Lion's Classicom za Tribalj; okretište jednice zakrcano automobilima.  Ova linija do Pećina definitivno ne ide, iako na stanicama ima optimista. Navodno je i desetka krenula...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

Citat: MAKI  u Prosinac 17, 2010, 20:28:32
evo 496 na 2 ki zaglavio na Piramidi i još jedan nepoznati

i 721 a neznam dali su se odozgora spustili 585,610,628, 625, i jos par SG 220
ZvoneXp

shef

20:30 konačno viđena prva ralica na Pećinama

(c)Teutonic

zvone16

Citat: shef  u Prosinac 17, 2010, 20:33:47
20:30 konačno viđena prva ralica na Pećinama
bila je jedna prosla kroz krasicu ali nije puno pomogla ali je u dragi dosta rijesila ali opet je napadalo dosta
ZvoneXp

mivano

20 cm snijega na Drenovi...za Drenovu uopće nema prijevoza...išao pješke doma...mokar ko čep  >:(
ralica ne pomaže

btw: gospođa glasnogovornica je jako vrijedna:

SNIJEG UZROKOVAO PROBLEME U JAVNOM GRADSKOM PRIJEVOZU

Od 21.40 linija 2 prometuje do Martinkovca - otežano.

Uspostavljena je linija 5 sa minibusom.

Na ostalim linijama nema promjena.

Od 21 sat linija 1 prometuje do Pećina.

Na ostalim linijama nema promjena.

Stanje u prometu u 20.30 sati:

Linije 1 i 2 prometuju iz smjera Bivija i Srdoča do centra grada.

Linija 1A prometuje na redovoj trasi.

Linije 3A, 4, 5, 5A, 6, 7, 7A, 8, 9, 11, 10, 18B, 19, 20 i 21, 25 i 26, te 27 i 29 NE PROMETUJU.

Linije 12 i 14 prometuju uz manja kašnjenja.

Linija 18 prometuje do Belića.

Linije 22, 23, 28 i 30 prometuju uz manja kašnjenja.

Linija 32 prometuje do Slatine.

NOĆNE LINIJE NEĆE PROMETOVATI.

Danas (17. prosinca) od 16 sati javni gradski prijevoz na lokalnim (gradskim) i županijskim (prigradskim) linijama odvija se otežano i uz prekide. Problemi u normalnom odvijanju autobusnog prometa i održavanju voznog reda prisutni su na gotovo svim gradskim linijama. Prolema ima na liniji 1 i 1A, kao i na liniji 5 koja se odvija uz prekide zbog nemogućnosti prometovanja na rotoru na Škurinjama. Linije 7 i 7A zbog neočišćene ceste blokirane su u Kumičićevoj ulici te dežurne službe KD Autotrolej pokušavaju izvući autobuse, s tim da problema ima na krajnjim odredištima i na istočnom i na zapadnom dijelu grada, a u prekidu su i linije 4 i 6. Linije 10 i 10A kasne zbog osobnih automobila na Pećinama. Prigradske linije uglavnom prometuju, uz veća kašnjenja, osim linija 25 i 27 koje su blokirane u Dragi. Što se tiče opatijskog područja, linija 32 prometuje uz kašnjenja, dok su linije opatijskog zaleđa u prekidu. Grobničke linije prometuju uz manja kašnjenja, a u prekidu je samo linija 15A.

zvone16

trebao si citati bolje, kolega je napisao samo 2 ide ja se cudim da ide svi su zastali na piramidi, vjeruj mi lako je tebi bilo do drenove ja sam od novoga lista do krasice isao
ZvoneXp