Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

NP-549

657 zaglavio kod kokošinjca u ugibalištu oko 19:00 zbog crvenog Caddy-a.  Probao je u rikverc al nije išlo. Na kraju na jedvite jade uz asistenciju provukao se pored spomenut Caddy-a.  Da se slučajno samo malo naslonio zna se ko bi bio kriv.

Berlingo

Crveni Caddy je od gazde. U to sam miljardu posto siguran. Imate ga na slici u temi parkiranje po stanicama kad se ona glupaca skoro naslonila na njega. E sad da li je on tako stao, zaista neznam. To mogu saznati. Naime, on ima i par butiga i zna poslati ljude u koje ima povjerenja s tim autom do njih ili po rucak ili veceru. Caddy se dosta koristi.

ikar

Apelirao bi prometnicima i vozačima gradskog prometa da kada znaju da će biti problema na liniji 7A (a kad neće bit kad je snijeg) da se opskrbe i sa tabelama linije 7, a ne da se na svakoj stanici moraju svađat s onim filozofima sa Sv. Križa zašto neće ić gore.

Shole

Ova ti je na mjestu.  Treba na sve autobuse stavit "linija 7" i amen.  A i taj Sv.Križ, drže se koda u najmanju ruku moraju ić pješke do Sv.Kuzma kad ih iskrcaš kod Robne kuće,

ikar

Kažu na web-u:
"ZA PONEDJELJAK (20. PROSINCA) OČEKUJEMO NORMALNO PROMETOVANJE NA SVIM LINIJAMA. "

Hmmm, ovaj će sigurno normalno prometovati na 6.25 iz Dražica:

Foto - C.K.

BARCODE

Ništa ti nebrini ustati će vozač malo ranije sa lopatom i začas je autobus na cesti :) :) :)
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

ikar

Citat: BARCODE  u Prosinac 19, 2010, 18:35:07
Ništa ti nebrini ustati će vozač malo ranije sa lopatom i začas je autobus na cesti :) :) :)

Ne ne, njemu je priprema u 6.15, ne stigne se to očistiti u 10 minuta  ;D

NP-549

Pa neznam baš dal itko sad dolazi na posao na vrijeme kako piše u službi.  Ja barem pola sata ranije nego što piše, a vjerujem da i kolege.  Za neke znam sigurno da idu pola sata ranije sa lopatama pješice od kuće jer neznaju šta će nać kod autobusa

421

Malo jutarnje tjelovježbe za buđenje nije loše. Osigurava li firma barem topli napitak?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

maky

Ne brinite, ima ljudi koji sutra moraju s tim autobusom na posao. Bit će radna akcija...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Boki651

Evo obećah fotoreportažu riječkog (ne) održavanja cesta od visokog prioriteta. Nemar par excellans. Uglavnom išli smo provjeriti info, da 7a ne ide zbog neočišćene ceste i parkiranih auta. Uzeli smo aparat i krenuli.

Sjevernije van trase zimska idila, parkiralište za autobuse ;D

Ulaz u naselje u Ćićarijskoj, cesta očišćena, taman za prolaz autobusa

Dolazak autobusa u Ćićarijsku također čist, bus ide u smjeru aparata, ulicom odozdo

Ista cesta, samo kadar prema sjeveru, cesta također prohodna

Ulazak iz smjera ulice Hosti u Ćićarijsku ulicu, slikano iz smjera Ćićarijske, cesta neočišćena. Ostat će vječni misterij kako je taj potez do Blažićeva ostao neočišćen, tim više što je krug oko Ćićarijske ulice, pored igrališta savršeno prohodan.

Spajanje ulice Hosti sa Ćićarijskom desno, kritično mjesto

Nastavljamo dalje, ulicom Hosti, put Blažićeva, u smjeru grada

Spoj ulica Hosti i Blažićevo, riječi su suvišne

Nastavljamo niz Blažićevo u smjeru grada, situacija ista

Otapanje snijega je napravilo svoje, pa je cesta čista, nemojte mislit da je zimska služba odradila posao

Do spoja s Vukovarskom cesta prohodna

Back to reality

Demonstracija visine ugaženog snijega

Prolazimo skretanje za Ćićarijsku i odlazimo suprotnim smjerom u pravcu igrališta izviditi situaciju, kao što vidite cesta prohodna.

Odozgora se bus spušta kad ide za grad, prem igralištu

Naselje u Ćićarijskoj, također prohodno

Zgroženi viđenim donosimo odluku da se nešto mora poduzeti, zovemo 112 i tražimo broj od Zimske službe. Dobivasmo broj i odmah zovemo, zbunjeni dispečer nije znao ni kuda to ide 7a, pa smo mu skoro morali crtati gdje su ulice Blažićevo i Hosti. Poziv je upućen u 17.20. Tri sata nakon toga iz prvca navedenih ulica došla je ralica. U zadnja 2h zabilježio sam još 2 prolaska uz još neki čudan stroj.

Postavlja se pitanje, kako je moguće da ralica dođe iz smjera Zametskog korena, skrene u Ćićarijsku, napravi krug i vrati se istim putem, a da pri tom niti jedan kamion ne prođe dionicom Hosti - Blažićevo i to više dana, a cesta je od prioriteta. Upravo mi frend javlja da su čak dva puta prošli dionicom Blažićevo - Hosti do igrališta. Dakle, bus sutra vozi sigurno.

Samo, zar je moralo biti ovako da se mora nekoga vuć za rukav da obavi posao za koji je plaćen. Bus je još jučer trebao voziti, da je kvaliteta usluge zimske službe bila na nivou. Eto, toliko od mene.

ikar

Da vozi prigrad, vozilo bi se i danas, a i jučer  ;)

Berlingo

Cekajte malo. Vozili su 2 dana Pehlin- G. Vezica i svaki drugi autobus je imao tabelicu 7A? Tako sam bar skuzio. Pa stvarno nisu normalni. Umjesto da olaksaju vozacu oni mu smjeste, ma naravno on je uvijek za sve kriv. Svaka vam cast majstori, vasi su biseri ocito jako poznati u ovome gradu. Bez konkurencije ste.

Berlingo

Moje kratko izvjesce od danas.
Bio sam na "okretistu" trojke jer sam vozio nekog po auto koji ga pustio u petak tamo. Uspio je izaci na asfalt. Nije bitno. Taj minibus nisam vidio ali tamo se danas autobus sigurno nebi okrenuo. Naravno ja nebi bio ja bez fotoaparata. U koju temu ovo spada? Parkiranje na....? 

Naravno, to je s trase trojke. A tu bi ujutro trebao proci 3A.

Berlingo

Evo, kad je cjenjeni kolega stavio slike s Pehlina stavit cu i ja s jedne sporedne ulice. Zove se ul. Petra Jurcica i povezuje kruzni tok s Zametskom ul. Dosta je prometna. Pogledajte na sta je danas licila radi vozacke nekulture.

Ajde kako da ovdje prodje ralica?
I  nakon 2 dana pojavili majstori s ljetnim gumama. Face po glavnim cestama ali ovdje su se puno njih dokazali. I tako zaglavi majstor s meckom. Imao je vecu glavu od najveceg plisanog mede. Majstor po gasu. Mi pijemo pivu i smijemo se. Spusti desni prozor i trazi pomoc. Netko mu je rekao da stavi gume i neka se vozi. A on bezobrazno- daj mi pare i stavit cu. Covjek mu govori daj ti meni pare i vozit cu mercedes. I majstor pokusava ali nista. Svi smo izasli na cestu i gledamo. Nemam pojma da li se izvukao.
Glede ugibalista kraj kokosinjca, potvrdjeno mi je. Caddy nije vozio gazda. Taj sta ga je parkirao je vidio sta se dogadja i izasao je van s kljucem od auta. No bus se vec poceo provlaciti. Najvjerovatnije ce to biti ta pomoc i asistencija.
I da li je tko u ova 2 dana vozio i morao zaobilaziti ljude koji hodaju po i onako uskoj cesti? S malim autom jos nekako ali s busom nikako!  Zasto su svi nogostupi zakrcani snijegom? Zasto u ovom gradu nista nije kako treba?