Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

mivano

Zna li tko kada će linija 4 biti produžena do Lokve? O tom se priča već 10 godina na Gornjoj Drenovi.

Shole

Trolej ti je ko NASA šta se tiče vijesti, novosti i obavjesti.  Nema šanse da nešto doznaš.   Pitaj boga dal će i bit uopće nešto od toga.  I dvojka je trebala ić na Srdoče pa je ispalo totalno drugačije.
Potencijalne novosti o kojima se priča već godinama:
  4 - produženje do Lokve,  negdje se spominju  Skvažići
  8 - na istoku produženje do Sv. Kuzma
gradska linija do Grohova.
gradska linija umjesto 17 Bezjaki.

BTW, tko je prvi počeo pisat ove stvari u ovoj temi !?  Piše lijepo PROMET šta bi u prijevodu značilo promet.  A imate masu tema razno, vozni park, linije..... i vi baš u ovu koja se ne tiče direktno omiljenog nam  :P troleja, nego prometa općenito.

kico101

Čera su vladali opasni prometni uvjeti va Triblju. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Od 21:10 promet normaliziran

echo

Citat: Shole  u Rujan 02, 2008, 21:10:16
Trolej ti je ko NASA šta se tiče vijesti, novosti i obavjesti.  Nema šanse da nešto doznaš. 


NASA ima Jako Dobar sajt:

http://www.nasa.gov/

Odmah možeš saznati red vožnje za svemir za idućih nekoliko godina, kada će produžiti linije do Marsa i milion drugih stvari. Hm...što sam li htio reći s time?

mivano

isprike zbog offtopičarenja

kico101

#66
Mjesto: Kvaternikova
Vrijeme: subota 11.10.2008. oko 14,30.
Predmet: Kopanje vodovoda
Po ne znam koji put moram reći da je politika prekopavanja gradskih ulica idiotska, bez imalo smisla i osjećaja za vrijeme i mjesto. Možda zvuči grubo, ali kako objasniti prekopavanje ove izuzetno frekventne prometnice svake godine zbog nečega; pa malo plin, pa voda, pa HT, pa struja, pa kanalizacija. Zar doista u ovom gradu ne postoji netko sposoban koji će isplanirati potrebne radove na temeljnoj infrastrukturi za barem 10 godina unaprijed i onda izvršiti polaganje u kompletu. Samo tko će to realizirati kad najbliži suradnici u kancelariji do kancelarije ne razgovaraju, a kamo li dva direktora dviju komunalnih firmi. A posao GP Krk cvjeta, naravno. Da stvar bude bolja, otvori se 150 metara prekopa na žili kucavici isrtočnog dijela grada, zatim se postave semafori sa fazom od 15 sekundi, pa se pojavi par idiota koji kreću na crveno i onda se na polaputa negdje ispred osnovne škole Vežica sastanu dvije kolone na jednoj traci. Posljedica: kolona prema zapadu proteže se do Tete Rože, na Radničkoj do Towera, a na istoku do Ankore, a u Kontuševoj skoro do Cash and Carry. A naši vrlio građevinari po prekrasnom vremenu ( u 3 tjedna 2 dana sa kišom ) rade radnim danom od 8 do 11 pa 2 sata marendaju, pa još malo do 15, subotom ako im se da i tako 200 metara ceste prekopavaju mjesec dana. Pitam se što bi bilo da je uobičajena jesen sa znatno većim brojem kišnih dana.
Evo da fotodokumentiram današnju situaciju oko 14,00 na Podvežici:

Vjerovali ili ne naš 466 na ovom mjestu stajao je ravno 10 minuta bez da se pomakao niti metar. A onda kada bus dođe u grad mrzovoljni putnici otvaraju paljbu po vozačima autobusa ( igraju karte na okretištu, piju i neznam što već ). Malo više kulture i civiliziranosti svih sudionika u prometu i sve bi bilo mnogo lakše. Nažalost, to teško možemo očekivati i zato cijenjeni forumaši moj prijedlog je izbjegavajte dionicu Kvaternikove između raskrižja sa Radničkom do crkve na Podvežici želite li sačuvati ponešto živaca i uštediti par decilitara benzina. Živjeli.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

LuckyLooser

Citat: kico101  u Listopad 11, 2008, 20:14:26
Po ne znam koji put moram reći da je politika prekopavanja gradskih ulica idiotska, bez imalo smisla i osjećaja za vrijeme i mjesto. Možda zvuči grubo, ali kako objasniti prekopavanje ove izuzetno frekventne prometnice svake godine zbog nečega; pa malo plin, pa voda, pa HT, pa struja, pa kanalizacija. Zar doista u ovom gradu ne postoji netko sposoban koji će isplanirati potrebne radove na temeljnoj infrastrukturi za barem 10 godina unaprijed i onda izvršiti polaganje u kompletu.

Nije nimalo grubo, ja bih upotrijebio daleko teže riječi. Ne treba bit jako pametan da bi shvatio kako nekome financijski više odgovara da se ista prometnica kopa 5 puta, nego jednom, i to sve na našu grbaču, poreznih obveznika. Politička, građevinska i ina mafija na djelu. Dalo bi se tu još puno toga reć, ali bi otišli daleko od prometa i ušli u političke vode.



Citat: kico101  u Listopad 11, 2008, 20:14:26
...zato cijenjeni forumaši moj prijedlog je izbjegavajte dionicu Kvaternikove između raskrižja sa Radničkom do crkve na Podvežici želite li sačuvati ponešto živaca i uštediti par decilitara benzina.
To sam shvatio još u subotu 13.09. popodne kad sam od Cash and Carrya do skretanja u Radničku (znači cijelih 800 metara) putovao ravno pola sata (+/- 1 minuta).

kico101

Fotka nula kvalitete koju možete vidjeti ispod, nastala je danas oko 19,00 u podvožnjaku na Piramidi iz razloga što autor nije imao pametnijeg posla gubeći živce u još jednom prometnom čepu.:

Kasnije sam u Strossmayerovoj vidio da je 611 imao sraz sa nekakvim srebrnim vozilom dosta razlupanim pa nisam ni skužio koji je tip auta. Nadam se da ozlijeđenih nije bilo.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Prolazio sam i ja tada, izgleda da 611 nije imao nekih oštećenja... 686 dobio gratis đir na 19.10 za Šoiće.

Shole

Citat: ikar  u Listopad 14, 2008, 22:52:51
... 686 dobio gratis đir na 19.10 za Šoiće.

valjda extra, a ne gratis .

mivano

jučer bio sudar na semaforu kod indexa; zeleni šleper čakovečkih tablica se zabio u sivi peugeot;zbog toga od 14:30 do 16:00 bila nemoguća gužva u Adamićevoj;nakon što su se sudionici sudara makli sa ceste neki iz prometnih jedinica mladeži je i dalje guro promet u jednu traku, i onda nakon pola sata pustio da se vozi po staklu

ikar

Ne samo u Adamićevoj... gužva je počinjala od Tete Rože na Sušaku  ;D

ikar

Danas kao i svakog kišnog petka ponovo kažin u gradu... Do kada ćemo to trpiti???

kico101

Citat: ikar  u Listopad 17, 2008, 18:36:00
Danas kao i svakog kišnog petka ponovo kažin u gradu... Do kada ćemo to trpiti???
Do uvijek. ;D
Ajde, bit će bolje kad se otvori D-404, još bolje kad se preseli autobusni sa Žabice, a još bolje kad nestane nafte.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.