Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

dragec52

PA TO BI BILO RIJEŠENJE ovako LUDILO do bola. Kad si sam neka propada koliko hoće dok se nešto ne pokida ali kad ima putnika krajnje neugodno.

NP-549

Još me više iritira što ne radi zvono dok je ona uključena. 

Stojiš u koloni koja se jedva miče,  stanična se uključila i netko nakon toga odluči pozvoniti s namjerom da te obavjesti da želi izać.  Tebi se STOP ne upali i uredno prođeš drugu stanicu jer nema nikog, i onda drvlje i kamenje po tebi - "j......  mater..... zvonila sam........".  I šta je najgore,  žena fakat jest zvonila

mivano

Gužve na trasi L4, 4a, i 11, zbog radova od Pulca prema Streljani, i između stajališta D. Drenova 1 i 2. U špici zabilježena i kašnjenja na L11.

NP-549

+ semafor u Saršonima

mivano

Semafori na sve strane. Radovi koji traju mjesecima + novi semafori od ovog tjedna: Na uzbrdici poslije Streljane do zavoja. Odmah poslije stajališta Frkaševo pa do sljedećeg prema gradu.

mivano

Večeras krljanac na semaforu na Streljani. Radnici su nešto zabrljali i na oba semafora je istovremeno zeleno. 674 morao čekati da se cijela kolona vrati u rikverc uzbrdo prema Drenovi. Šole zvao prometnika, i ovaj mu rekao da je policija odgovornost prebacila na izvođača radova koji ne reagira.
Posljedica: kašnjenje 10 minuta.

Problem i dalje nije riješen. Sad sam čuo starog turčina niže Lokve kako se spušta prema gradu. Trebao je ići u 21:15 (Lokva), a sad je 21:25.

mivano

Citat: mivano  u Ožujak 02, 2016, 21:28:17
Večeras krljanac na semaforu na Streljani. Radnici su nešto zabrljali i na oba semafora je istovremeno zeleno. 674 morao čekati da se cijela kolona vrati u rikverc uzbrdo prema Drenovi. Šole zvao prometnika, i ovaj mu rekao da je policija odgovornost prebacila na izvođača radova koji ne reagira.
Posljedica: kašnjenje 10 minuta.

Problem i dalje nije riješen. Sad sam čuo starog turčina niže Lokve kako se spušta prema gradu. Trebao je ići u 21:15 (Lokva), a sad je 21:25.
Danas popodne opet isto. Samo s dva busa. Ovaj za gore se morao vraćati nizbrdo.

mivano

Kuda prometuje 8-ica na Trsat?
Došlo je do prevrtanja auta niže biroa. Po slikama izgleda da autobus ne može proći.

mivano

Današnja gužva zbog radova. Izvor: Facebook

tramvajac 92

Kolko ono je kazna za žutu traku?  ::|

Da je čemu naša policija pa da se maknu iz te trake i počnu kažnjavat.

mivano

S weba troleja:
http://www.autotrolej.hr/novosti-i-obavijesti/privremeni-zastoj-jgp-adamicevom-rivom/
"Obavještavamo sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako će u ponedjeljak, 25. srpnja 2016. godine, u vremenu od 20 do 21 sat doći do privremenog zastoja u prometu Adamićevom ulicom, te Ulicom Riva, zbog manifestacije zatvaranja Europskih sveučilišnih igara."

mivano

Ne znam čija je ovo ideja da se vozi ovakvim Drenovskim putem od danas, a radovi neće biti završeni još mjesec dana.
Sve je puno stršećih šahti, neravnina, suženja...
Samo je prvi sloj asfalta stavljen.
Brzina par kilometara na sat.

NP-549

Zamet upravo.  Nedaj bože okrenut kojeg

mivano

UŽIVO: 7A ostao zbog snijega na stanici kod Tehničkog fakulteta.

LD470