Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

mivano

Jučer oko 6h nastradala pješakinja u ulici V.C.Emina.
Za vrijeme očevida je bila gužva.
601 na 8 (iz Novog lista)

mivano

Prosvjed u srijedu 6.4 u kasnim poslijepodnevnim satima uzrokovao prometni krkljanac. 595 i Regio zaglavili u gužvi. (slike s tportal.hr)

NP-549

Bravo za Riječku prometnu policiju.  Ajde mi molim vas ovo objasnite:

Vikend,  700 parkiran u Dražicama kod kružnog toka na bivšem autobusnom ugibalištu koje se više ne koristi pošto sad svi moraju proć kroz kružni tok unutra u centar  (prije su oni šta voze preko Jezera vozili "izvana").   Prometna policija uredno ispiše kaznu za nepropisno parkiranje i ostavi ju na brisaču autobusa, dok unutra u centru na dva autobusna ugibališta koja se koriste i prolazi masa linija onuda, uredno sparkirano po jedno 3,4 auta na svakom (kao i uvijek-nema šanse da tamo staneš u ugibalište) i NITKO nije dobio kaznu za nepropisno parkiranje.  Ajde vi meni recite ko je ovdje lud !!!!???     Bus na ugibalištu koje se ne koristi dobio globu,  10 auta na stanici koja se koristi ne dobijaju ništa !!!!!!!   Očito nas je policija zbog nečeg uzela na zub.  Al bez brige, znaju se vozit bez karte "na značku" iako uredno dobijaju na plaći troškove prijevoza.

ikar

Znači ni autobusi nesmiju parkirati na autobusna stajališta? A gdje bi onda trebali biti parkirani...

NP-549

I to vikendom na ono koje se ne koristi uopće.  Al zato osobni auti mogu u podne i kod Slavice i na Fiumari .........

zvone16

I kod Tete Rože, danas čekam bus i ono prošlo je par dvojki (2) i par sedmica (7) i svaki put je bus morao stat na cestu i onda vozači automobila trube, a vozač autobusa nemože nigdje jer je ugibalište ili šta već puno
ZvoneXp

Klanaman

Citat: NP-549  u Travanj 12, 2011, 12:53:05
Bravo za Riječku prometnu policiju.  Ajde mi molim vas ovo objasnite:

Vikend,  700 parkiran u Dražicama kod kružnog toka na bivšem autobusnom ugibalištu koje se više ne koristi pošto sad svi moraju proć kroz kružni tok unutra u centar  (prije su oni šta voze preko Jezera vozili "izvana").   Prometna policija uredno ispiše kaznu za nepropisno parkiranje i ostavi ju na brisaču autobusa, dok unutra u centru na dva autobusna ugibališta koja se koriste i prolazi masa linija onuda, uredno sparkirano po jedno 3,4 auta na svakom (kao i uvijek-nema šanse da tamo staneš u ugibalište) i NITKO nije dobio kaznu za nepropisno parkiranje.  Ajde vi meni recite ko je ovdje lud !!!!???     Bus na ugibalištu koje se ne koristi dobio globu,  10 auta na stanici koja se koristi ne dobijaju ništa !!!!!!!   Očito nas je policija zbog nečeg uzela na zub.  Al bez brige, znaju se vozit bez karte "na značku" iako uredno dobijaju na plaći troškove prijevoza.
Oni su "zakon" i njima nitko ništa ne može. Vjerojatno se vozač zamjerio nekom panduru i on mu se ovako osvećuje.

Berlingo

Ovako nesto stvarno nisam nikad cuo da je zabiljezeno na ovim prostorima. Ako sam dobro shvatio to je ugibaliste na glavnoj cesti, na onom travnatom trokutu. Svakako se zaliti na ovu glupu kaznu, jer ovdje ne postoji ni jedan razlog, ovo je izmisljeno. I da se nadovezem na cjenjenog kolegu, osim ugibalista ja znam vidjeti i bus od opcine kako na parkiralistu zauzme 4 parkirna mijesta. To nije prekrsaj? Onda budite realni i prema svima jednaki, jer ovo stvarno nema smisla.

Berlingo

S trase linije 3A. Kako mi je receno prije 7 dana radovi ce poceti ispod Trampovog brega i kopa se prema dolje. Radi ovog semafora vozi papamobil. Drugog danas nije bilo a kod Morcica je polozen prvi sloj asfalta. Ispricavam se na kvaliteti.
View My Video

kico101

Ne mogu vjerovati koliko je vremena u posljednjih par godina ova trasa duž ulice Vladivoja i Milivoja, pa prema Šumcima i Bezjakima bila prekopavana i zatvarana. Da ne govorimo o brzini radova od 2 metra na dan. Radi se od 7 do 15 radnim danom ( uz marendu od 9 do 10, zatim od 12 do 13, u 14 se priprema završetak itd ). Opravdanja za kašnjenje, naše će gradske službe pronaći milijun i to superopravdanih ( 300 dana sa kišom, 50 sa snijegom, 15 sa maglom, kašnjenje repromaterijala, manjak ljudi zbog svinjske gripe, pad tečaja eura, rat u Libiji, NLO iznad Ličkog Lešća,................ ). U Japanu naprave novu autocestu za mjesec dana, kod nas mjesec dana traje dogovor kada će biti tehnički pregled gotove ceste od 3,5 km, završene u rekordnom roku od 8 godina.
Hvalimo se da je 25 metara Grohovskog puta ( koji se na istom mjestu urušava već ne znam koji put ) gotovo tjedan prije roka, a realno, trebalo je biti gotovo prije 2 mjeseca, 300 metara Zvonimirove kopa se već godinu dana itd, itd.
Gradske ulice izgledaju kao da su bile granatirane. Kada se i vrše popravci, to se obožava raditi u jutarnjoj i poslijepodnevnoj špici, jer, eto mrak nije pogodan da ne uznemiravaju ptičice koje su usnule.  Kod nas za svako sranje postoji cijeli elaborat opravdanja, svaki metar ceste pokriven je sa barem 1 kilogramom papira ( dozvola, uvjerenja, odobrenja,... ).
Kuc, kuc. Uhvatimo se lopate i motike, a ne administracije i menadžmenta. Nema tu kruha.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Mozda neki neznaju, ali gotovo cijelo ljeto ce ovuda biti zabrana prometa za sva vozila. Nadam se samo da su to stvarno i posljednji radovi.

Berlingo

Ovako je u petak bilo izmedju Kastva i Spincica.

mivano

Od jutros traju radovi na Drenovskom putu oko Streljane. Skida se sloj asfalta na kritičnim mjestima koja se pripremaju za "krpanje".

Berlingo

Vidim po kamerama da se u gradu nesto dogadja. Poslje kazalista se ne vozi na Deltu nego se ona zaobilazi. Primjecujem dosta pojacan promet na Fiumari. Kako onda busevi voze na Deltu? Pretpostavljam sa susacke strane. Ma ne mogu jos vjerovati da to ima veze s pustanjem u promet famozne ceste.

Isao bi pogledati no bez auta sam, motor neregistriran, 2A nedjeljom ne vozi...