Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

Berlingo

Veceras je na glavnoj cesti kroz Viskovo bilo zastoja. No promet je slab radi godisnjih odmora. Prizor je bio jeziv, a ljudi komentiraju da je motociklist jako tesko stradao. Pogledajte vozila, morao je biti strasno jak udarac.

Berlingo

Gornji Sroki. Poslje vatrogasaca ima jos jedan semafor, bar tako kazu znakovi.

Berlingo

Nesto sam zanimljivo cuo o radovima u ul. M. Jadranic. Od cetvrtka bi se trbalo ici na semafor. Ako se ne varam, u ponedjeljak pocinje skola. Znaci opet ce biti papamobil u djiru. Jos je zanimljivije da je jedan radnik s gradilista izjavio kako ne vjeruje da ce se to dogoditi.

ikar

Po planovima trebao bi biti povratak na situaciju prije zatvaranja ulice - odnosno bus 3A JT-Grbci i dalje minibus. Po meni osobno loše rješenje. Bolje bi bilo da se taj bus na 3a prebaci na 3 a minibus da češće vozi Grbci-Bezjaki.

Shole

Pa nemora vozit Grbci-Bezjaki kad može i od Morčića

Berlingo

Izgleda da se dosta kasni jer bilo je i dosta kisnih dana, ali i vrucina kad je asfalt zario preko 40. No minibus ce od ponedjeljka morati voziti i radnici govore da hoce. Po meni je dodatni problem sto nastave u skoli Srdoci nece biti i nizi razredi ce dolje do dvorane. Za ocekivati je da ce pojedinci koristiti taj minibus a ne da idu pjeske do bivse carine po kisi i hladnoci pa tek onda na organizarini prijevoz. Ili mozda grjesim?

mivano

LIVE: U Vukovarskoj nemoguća gužva koja se proteže na Čandekovu i sve do Elektroprimorja na drugoj strani.
Razlog: Radovi u blizini učeničkog doma. Dva bagerića koaju rupu na cesti. Promet se regulira semaforima.
Baš su danas našli kad je 1. dan školske nastave.

ikar

Danas kaos u gradu iz prilično misterioznih razloga, uopće nije bio toliko problem sa Vukovarskom. Oko 15:30 je sve stalo - prigradski su ostali blokirani kod građevinske škole. 637 je viđen u 17:00 na Mavrima, a u 15:30 je krenuo za Marčelje. 645 viđen u 17:15 kod Građevinskog fakulteta a u 16:10 je krenuo za Viškovo.

little-perfect-fairy

Ja sam bila u 690 s polaskom za garice u 1530h. U 16h je bio tek na fiumari a u 17h na Kozali. Nevjerovatno!

mivano

Citat: little-perfect-fairy  u Rujan 05, 2011, 22:23:52
Ja sam bila u 690 s polaskom za garice u 1530h. U 16h je bio tek na fiumari a u 17h na Kozali. Nevjerovatno!
Ovo je svjetski rekord!!!!!!! (bar što se tiče linije 11)
Skoro 2 sata do Lokve!!!!!!!!!

celicana

Citat: mivano  u Rujan 05, 2011, 10:06:37
LIVE: U Vukovarskoj nemoguća gužva koja se proteže na Čandekovu i sve do Elektroprimorja na drugoj strani.
Razlog: Radovi u blizini učeničkog doma. Dva bagerića koaju rupu na cesti. Promet se regulira semaforima.
Baš su danas našli kad je 1. dan školske nastave.
Jučer pošto pišem ovaj post nešto iza ponoći kada su se dogodili ovi "misteriozni" zastoji u prometu koje su spomenuli kolege i jedna poštovana kolegica s foruma (ako se ne varam) i ja sam bio svjedokom jednog zastoja. Naime vozeći se linijom 5 u smjeru Jelačićevog trga sve je normalno teklo dok autobus nije oko 17.15 ušao u ulicu 1.maja. Kolona u ulici 1.maja od Kresnikove ulice sve do Elektroprimorja , autobus vozi puževim korakom. No to nije sve gužva se nastavlja i Ulicom Viktora Cara Emina. Tek ulaskom u Teslinu ulicu sve se polako počelo vraćati u normalu. Razlog bi mogli biti radovi koje je kolega u gore navedenom citatu spomenuo.
I kolegici little-perfect-fairy da bi prije stigla u Zagreb međugradskim autobusom nego Autotrolejovim u Lokvu ili još bolje u Gariće.

Berlingo

Rijeka, 5.09.

I ovdje guzva, onaj iza je posebna voznja i ovuda je vozio u garazu.

I malo u brdo.

Berlingo

Petrolejaska cesta, odmah kraj raskrsca za Studenu.

Berlingo

Svega ovdje ima. Ali ovo je ipak 2011. god. i ovuda se Autotrolej vozi po bijeloj cesti. Ne s autobusom nego papamobilom. Mogu misliti kako skace ovuda. Da nije pocela nova skolska godina nebi ni taj prolazio. No dobro, ima nesto pozitivno. Nestala je bijela linija koju se neki idiot sjetio tu postaviti.

Berlingo

Gornji Sroki i voznja po bijeloj cesti.