Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

mivano

jučer popodne prvi put u povijesti bila gužva na završnom dijelu Drenovskog puta (Lokva) prema raskrižju sa Grohovskim putom i ulicom Svetog Jurja

Berlingo

Danas na Radio Rijeci redovita kratka emisija.Uvijek je gost neka njuska iz prometne policije. Obicno je to nacelnik Skelendjic ali posto je na godisnjem danas ga je mjenjao neki Jurkovic.Koliko sam skuzio oni su pravovremeno izasli van i bili na vrijeme na kriticnim mjestima. Po njemu zagusenja nije bilo.Nastojali su maknuti teske kamione iz centra i onda su ih usmjeravali na Petrolejku (jucer sam stvarno vidio puno PU tablica tamo).Pohvalio je gradjane Rijeke sto su poslusali medije i koristili javni gradski prijevoz. Guzve su se pojavile popodne i naravno, opet je za to bila krivac jaka kisa! Bas cudno. Kisa je uvijek kriva.

Bari

Danas sam bio do Pećina vidjeti što se dogodilo. Osjeti se miris ribljeg brašna koje se nalazilo u kontenjerima. Bilo je puno ljudi, što policajaca što prolaznika. A prizor je zastrašujući. Oprostite na OT.

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Pa i nije klasicni O.T. (kako ga ja znam sloziti) jer se cak spominje prijevoz autobusima do Skrljeva. Ja sam gledao doma dnevnike i vrtio programe. Stravicno. Spominjalu su preveliku brzinu i naglo kocenje. Istraga sljedi.

Bari

Da. Prijevoz se obavlja autobusima. Ali što nije da inače u neko vrijeme voze autobusi jer se obnavlja tunel Kalvarija (od 7-14 sati) ili nije.
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Vlak je ostao bez kočnica između Škrljeva i Pećina, prije Škrljeva su imali poteškoća u kočenju i u Škrljevu je vlak zadržan 30-ak minuta radi ponovne probe kočenja na kojoj je utvrđeno da je sve u redu... Vidili smo kasnije koliko je bilo u redu.

Berlingo

Hvala Ikar na ispravci.Ja sta sam napisao cuo sam jos u podnevnim vijestima. Poslje sam gledao vecinom slike i sta je snimljeno.Nego sad postoji mogucnost da se radovi u tunelu zavrse prije roka jer mogu raditi nesmetano. Bas me zanima da li ce to neko iskoristiti.

MAKI

Moglo je igore sad sam cuo na vijestima da su nekima lokomativa koja je išla na mrtvi(slijepikolosijek) doslovno ušla u kuću.Ali zamislite da je to bio putnicki.Biloo bi Ozlijeđeniih.Srušili su i ono od struje.Strojovođa u totalnom stresu.A svi se sjatili da vide
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

Dosta offtopica i prenošenja besmislenih izjava nepismenih novinara koji nemaju pojma o čemu pišu, niti imaju ikakvu predodžbu o funkcioniranju željezničkog prometa uopće. Kakvo ulaženje u kuću...
Za sve što vas zanima:
www.zeljeznice.net
i
http://vlakovi-ri-hr.4rumer.com/

(za obje stranice morate biti registrirani članovi)

Vratimo se na cestovni promet
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAKI

Isprike.Danas ne radi zaobilaznica  Pogađajte ŠTA JE Totalni kolaps i sve stoji u gradu
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

dragec52

Haj. Srednja smjena koma-užas jedan. U 15.03 krenem sa Pećina -  Fiumare 16.12 a po redu vožnje imam 9 minuta ????????? Slijedeći krug- Pećine 17.13 - Fiumara 18.o5 a trebao predati smijenu u 17.22  - 40 minuta radio za k...... zdravlje ili p....... dim. :'( >:(

ikar

Citat: dragec52  u Studeni 23, 2009, 19:26:38
Srednja smjena koma-užas jedan.

Tako bi se mogao i bus na kojem ste radili opisati...

dragec52

Točno, ali mi danas njegova slaba snaga i brzina ama baš ništa nisu bila nedostatak. Taman da sam vozio i bus od 500KS jednako bi mi bilo.  563  jedino može i funkcionirati na "2" jer od Mlake sa popunjenim sjedalima samo u 3 ide do Zameta, a prije par dana kolega ga vratio sa "5", nije više imao živaca s njim odraditi smjenu.

Berlingo

Ovo me vec podsjeca na stare Sanose.Bile su dvije serije koje su mogle samo na ravnicarske dionice,ali dvije serije su bile i za Skurinje i Trsat (rijec je o zglobnim busevima).Nostalgiju bi ja sad ipak preskocio.Stvarno je bio kaos u gradu.Bio sam autom i dobro zaglavio.Valjda ce sutra biti bolje ako netko ujutro otvori zaobilznicu.