Nabavka 214 novih autobusa

Autor Tomek, Lipanj 11, 2008, 18:47:16

Ivan

Hm, lijepo raspoređeno, 4:4... Možda ih je onda u ovoj pošiljci na kraju ukupno 8? Jer prvotna narudžba je bila 8 Urbyja i 2 Dailyja, kasnije je dodano još 5...

Nego, skoro sam zaboravio, vidio sam neki dan ona dva Dailyja u Podsusedu i jedan od njih je bio 646...

conecto

Citat: Ivan  u Siječanj 03, 2009, 19:06:52
Hm, lijepo raspoređeno, 4:4... Možda ih je onda u ovoj pošiljci na kraju ukupno 8? Jer prvotna narudžba je bila 8 Urbyja i 2 Dailyja, kasnije je dodano još 5...

Nego, skoro sam zaboravio, vidio sam neki dan ona dva Dailyja u Podsusedu i jedan od njih je bio 646...

Da, 646 više ne vidim u Dubravi!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Drugi Daily je dobio garažni broj 647.

Ivan

Haha, sad mi pada luda ideja na pamet, što ako naše prethodno nagađanje (a onda i Leandrova informacija o nekakvim Europolisima za Zagreb) nije bilo pogrešno i ako je je dodano 5 kvalitetnih i lijepih Europolisa umjesto još 5 truckavih Urbyja, no dobro, vjerojatno se ne bih trebao nadati, samo malo bacam razmišljanja... ;D

Ivan

Na zapadu ništa novo, pretpostavljam da ni na istoku nije drugačije...

Mislim da nam se gradonačelnik ipak želi slikati, ako se slikao sa većinom od 100 tramvaja koji su pušteni, u usporedbi sa time 20 (ako ih je toliko zasad) autobusa nije baš malo...
A sutra bi valjda opet trebao biti neki cirkus sa 100. novim tramvajem (kao da slikanje na krovu nije bilo dovoljno) kad ovo čudo već tjednima odbrojava na zetovim stranicama, možda je to prilika da sve obavi istovremeno.

conecto

Cacciamali g.b. 602 sinoć bio na nekoj liniji iz Dupca, nisam vidio kojoj (tabla umjesto displeja), ali pretpostavljam 280 za Šimunčevec. To mu je valjda prvi dan u prometu, ostali su ostali u garaži.
A GDJE JE POANTA?

Tomek

Kraj novih šminkera u floti jadan Biodizel izgleda tako blijed..

conecto

Jučer su se u AP Dubrava pojavila oba nova Dailya g.b. 646 i 647.
A GDJE JE POANTA?

ivo

Jel netko zna kad će početi dolaziti niskopodni solo autobusi?

Ivan

Što bi sad trebalo doći sljedeće, je li išta na putu? Ponovili su ne znam više koliko puta da bi svih 214 trebalo stići do ožujka, čini mi se da bi se dogodila mala zbrka da se svi pojave odjednom, nije li onda već vrijeme da još nešto dođe?

MAN fan

Oce li doci kakvi MAN-ovi??... ;) ili cemo imati samo nove mercedese i cacciamalije

Ivan

Citat: MAN fan  u Siječanj 17, 2009, 10:53:00
Oce li doci kakvi MAN-ovi??... ;) ili cemo imati samo nove mercedese i cacciamalije
Što si htio reći ovime?

MAN fan

mislio sam oce li od ovih 214 autobusa doci kakvi MAN-ovi,... jel se kakvi MAN-ovi nabavljaju?

Ivan

Citat: MAN fan  u Siječanj 17, 2009, 11:25:13
mislio sam oce li od ovih 214 autobusa doci kakvi MAN-ovi,... jel se kakvi MAN-ovi nabavljaju?
Koje pitanje... ::| Pa pogledaj prethodne strane u ovoj temi, raspravljali smo o tome hrpu puna...

Da, dolaze i MAN-ovi, 74 komada solo...