Nabavka 214 novih autobusa

Autor Tomek, Lipanj 11, 2008, 18:47:16

ipiljek

Evo danas sam otišel do Terminala Jankomir i nisam ništa vidio od autobusa.
Dok sam prolazio pored APP-a stvorio se Citaro.Išel je prema Kovinskoj ulici, ja za njim (na biciklu ;D) misleći da ide na registraciju, ali ništa....izgubio se...
Uspio sam slikat prednji kraj...
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Ivan

Citat: ipiljek  u Veljača 04, 2009, 20:03:35
Evo danas sam otišel do Terminala Jankomir i nisam ništa vidio od autobusa.
Dok sam prolazio pored APP-a stvorio se Citaro.Išel je prema Kovinskoj ulici, ja za njim (na biciklu ;D) misleći da ide na registraciju, ali ništa....izgubio se...
Uspio sam slikat prednji kraj...

Lol, ovu pošiljku je teško uhvatiti... :) Jesi siguran da si u Jankomiru zavirio i u onaj kut skroz iza skladišta uz polja? Tamo su jučer bili...

Skužio sam tek sad da si jučer me pitao, ja inače nemam slika jer nisam nosio fotić, a nije mi se ni dalo slikati mobitelom jer se taj neće spojiti na Vistu...

ipiljek

Ak misliš iza Metro-a...tam nisam išel.Ovo drugo sam sve prečešljal.
Možda sutra probam ponovno. ;)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Portos

Citat: ipiljek  u Veljača 04, 2009, 20:25:13
Ak misliš iza Metro-a...tam nisam išel.Ovo drugo sam sve prečešljal.
Možda sutra probam ponovno. ;)
I ja sam, oko 15.20h bio kod carinarnice, sa parkirališta Metroa nije se vidjelo ništa plavo. Budući je srijeda i na carini nije bilo gužve vjerovatno su već ocarinjeni i odveženi u APP i APD

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

8 novih Citara G parkirano je u APP, još nemaju reg. pločice niti garažne brojeve. Slike večeras...

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

brunok

novih 8 buseva će provozit na liniji 109,neznam kako će vozači to odradit jer treća i četvrta vrata ubijaju sa senzorima:) ;D ;D ;D ;D

Portos

Evo i slika...

deveti bus u nizu je 155 :D

421

Citat: brunok  u Veljača 06, 2009, 17:58:38
novih 8 buseva će provozit na liniji 109,neznam kako će vozači to odradit jer treća i četvrta vrata ubijaju sa senzorima ;D ;D ;D ;D

Lakše nego na 115 jer dobar dio trase 109 voze kockice i citari APD pa su ljudi  i "ljudi"upoznati s načinom otvaranja vrata.Btw.i razglas je u funkciji jer su busevi novi pa kad vozač malo podvikne...!
I ,na citarima je drugačiji raspored smajlića kao i raspored otvaranja vrata:  :) :) ::| ::|
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Može li možda netko provjeriti za ove sada pristigle koja im je točno godina proizvodnje? :)

Isto bih volio znati i za 531-541, ako je netko u prilici...

ivo

jel dobila dubrava nešto citara jučer ili danas? ??? ???

Ivan

Eh, da, mislim da sam jučer u Podsusedu vidio i dva nova Cacciamalija bez broja, ali bio je mrak pa nisam siguran...

mansg313

Citat: Ivan  u Veljača 06, 2009, 21:37:05
Može li možda netko provjeriti za ove sada pristigle koja im je točno godina proizvodnje? :)

Isto bih volio znati i za 531-541, ako je netko u prilici...
Ovih 8 je vjerojatno nekoliko 08 a nekoliko 09 ??? inaće baš me zanima ako sad imaju problema sa AdBlue kakovih će tek imati kad dođu još 10 komada >:(

421

Citat: ivo  u Veljača 06, 2009, 21:39:41
jel dobila dubrava nešto citara jučer ili danas? ??? ???

Evo friške slike iz APD.Mislim da je zadnji gbr 550 i od sutra idu van.Kuriozitet-ATRON je prizvoden 2009!!!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Zanimljivo, za ove ima dovoljno brojeva i ZET naljepnica... ::|

421

Nemoj smetnuti s uma da je APD  Mercedesova garaža!