Nabavka 214 novih autobusa

Autor Tomek, Lipanj 11, 2008, 18:47:16

Ivan

Citat: 421  u Veljača 12, 2009, 16:08:36
Nemoj smetnuti s uma da je APD  Mercedesova garaža!
??? Ne vidim neku vezu, pa ne dobivaju brojeve iz Mannheima... Uostalom, Podsused je kriminalno označio i školske MAN-ove, a ni Cacciamaliji nemaju nigdje logo, tako da samo u Podsusedu vidim problem.

Portos

Da li su u nove Citare ugrađeni poništivaći karata? Nekako su APP Citari prebrzo izašli na linije pa se u meni rađa određena sumnja...

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

421

Citat: Portos  u Veljača 12, 2009, 20:26:22
Da li su u nove Citare ugrađeni poništivaći karata? Nekako su APP Citari prebrzo izašli na linije pa se u meni rađa određena sumnja...

Ne, u citare su  ugrađeni  samo validatori,nasuprot SVAKIH vrata ,pojedini putnici su zbunjeni i u strahu od kontrole.Ništa novo,jer kad nema Atrona ,nema displeja,poništavanja karata ni zaštite vozača kao i veze s centrom.I nikom niš.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: Ivan  u Veljača 12, 2009, 17:01:09
Citat: 421  u Veljača 12, 2009, 16:08:36
Nemoj smetnuti s uma da je APD  Mercedesova garaža!
??? Ne vidim neku vezu, pa ne dobivaju brojeve iz Mannheima... Uostalom, Podsused je kriminalno označio i školske MAN-ove, a ni Cacciamaliji nemaju nigdje logo, tako da samo u Podsusedu vidim problem.

Aludirao sam na dobru pripremu  i pravovremenu nabavu ,ali to se ne odnosi na AdBlue-svaki dan se odlazi u APP po dnevnu dozu .
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Na slikama od 421 na poklopcu spremnika se jasno vidi da su ih već točili u ZET-u!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

ivo

MAN JE MAN   a sve ostalo su autobusi
jel netko zna kako će prva pošiljka biti raspoređena mislim po pogonima?
navodno su danas otišli po IVECO autobuse na plin u italiju navodno idu trajektom iz Ancone za Split i navodno ih ZET-ovci  voze tako mi danas kaže jedan vozač iz dubrave, a trajerktom moraju jer nemaju gdje usput točiti plin tako se priča a valda ima istine, vidjet će mo

maky

To bi značilo da ih onda ja trebam dočekati u Splitu  :P
Jeli sigurno danas dolaze u Split?

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Ivan

Citat: ivo  u Veljača 25, 2009, 15:57:11
navodno su danas otišli po IVECO autobuse na plin u italiju navodno idu trajektom iz Ancone za Split i navodno ih ZET-ovci  voze tako mi danas kaže jedan vozač iz dubrave, a trajerktom moraju jer nemaju gdje usput točiti plin tako se priča a valda ima istine, vidjet će mo
Hm, ne znam baš, ali zamalo vjerujem. Očekivao bih da dolaze iz Karose jer je i ugovor potpisan sa češkim direktorom Iveca, ali točno je da se talijanski Citelisi rade u Avellinu u Campaniji i da bi bilo logično da, ako idu sa juga, dio pređu trajektom...

maky

Ništa, idem ja sad do trajektne luke.
Gledao sam da bi po VR-u Jadrolinija trebala krenuti ujutro u 7 sati, vožnja traje 9 sati, šta bi značilo da su oko 16 sati ovdje. Vjerovatno već kasnim ako su stigli, ali možda još bude kakva gužva oko carine i to...

Ako su išli sa Blue Lineom, onda još neće stići jer oni kreću tek danas u 20 sati iz Ancone, u Splitu su sutra rano ujutro...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ivo

Citat: maky  u Veljača 25, 2009, 16:13:13
To bi značilo da ih onda ja trebam dočekati u Splitu  :P
Jeli sigurno danas dolaze u Split?
danas su vozači tek otišli po njih

man750

Pa ne moraju vozaci ici u Italiju. Talijani ih ukrcaju u trajekt ,a naši ih u Splitu ili Zadru izvedu.
mozda da ipak pogledas i danas ako ti to nece oduzeti puno vremena
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Ivan

Bilo točno da sada dolaze ili ne, sigurno je da se bliži vrijeme dolaska i ne znam zašto još nema infrastrukture za plin u Dubravi, neće ih valjda svaki dan voziti do plinare na tankanje... Nije to jako daleko od Dubrave, ali kako bi izgledalo da se stalno autobusi tamo vrte, što bi to bilo, novi pogon, AP Plinara? ::|

Tomek

U plinari treba pola sata da se jedan autobus napuni, a  imaju mogućnost punjenja dva istodobno. Pa kad se to zbroji nikako nije dosta.

421

Teško da zglobni busevi mogu ući u krug punionice!

maky

Citat: man750  u Veljača 25, 2009, 16:44:32
Pa ne moraju vozaci ici u Italiju. Talijani ih ukrcaju u trajekt ,a naši ih u Splitu ili Zadru izvedu.
mozda da ipak pogledas i danas ako ti to nece oduzeti puno vremena
Ja znam iz dana u dan da više nisam normalan...  ;D

Ma ljudi oprostite, ali krivo sam pročitao VR trajekta. Dolazim u trajektnu luku, vidim sve prazno, na carini ni žive duše, a nema ni broda iz Ancone. Češkam se po tikvi, odem do gospođe na šalteru "Dobar dan, itd..." da bi mi odgovorila da trajekt iz Ancone tek kreće večeras u 21 sat i u Splitu je ujutro u 7 sati. A ništa, čeka me sutra rano buđenje...  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!