Isuzu Citibus

Autor staypp83, Listopad 30, 2012, 17:28:49

STEFI- GRAF

A šta vi mislite da je servis i rezervni dijelovi za tog gradskog Isuzu-a jeftiniji nego za ostale gradske buseve  a di je najbliži servis jel u Krapini ???Ma busić je za vidit dobar taman za Dubrovnik a vrime će pokazat svoje. good_boy

Shole

Šteta da nitko u Hrvatskoj nije prepoznao to golemo tržište i uhvatio se projekta midibusa.  PROTEGA nešto pokušava u Šibeniku ali mislim da nema šta tražit u segmentu 12 metarskih autobusa.  Mislim da bi pun pogodak bio razvit neki busić od 9 metara sa 240 konja, samo je pitanje na kojoj šasiji

STEFI- GRAF

To bi bilo super a šasija  po meni Man, Mercedes. bus123 :D :D

staypp83

Al jedan problem busica je sto moze samo na neke linije... Tj. samo na 4-5 linija, na ostalima bi bio premalen...
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

miky

Sad zimi može voziti sve linije za Mokošicu poslije 20,00h, može voziti najmanje dvije 6.-ice, odn. imaju mogučnost provjerit kad ima puno putnika i tu gurat velike, a kad malo i gurat male autobuse. Po meni bi ovaj sa Gorice kad završi nastavljao 3-4 ture Mokošice itd.

MAN SU220

Citat: miky  u Studeni 24, 2012, 13:16:44
Sad zimi može voziti sve linije za Mokošicu poslije 20,00h, može voziti najmanje dvije 6.-ice, odn. imaju mogučnost provjerit kad ima puno putnika i tu gurat velike, a kad malo i gurat male autobuse. Po meni bi ovaj sa Gorice kad završi nastavljao 3-4 ture Mokošice itd.
Ta ti je pametna, ali smjene bi bile problem i 9 bi mogla nakon 20.00h vozit za mokošicu, ali ce problem bit kad navrnu turisti u grad de ce onda isuzui vozit ??? ;)

tramvajac 92

Smanjiš razmak sa midijem..

Shole

Tek tad si napravio trošak. Treba ti više autobusa i što je važnije više vozača, a čovjek ti nosi najveći postotak u konačnoj cijeni !!!

staypp83

Citat: miky  u Studeni 24, 2012, 13:16:44
miky super prijedlog!
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

niki

Citat: Shole  u Studeni 24, 2012, 16:48:23
Tek tad si napravio trošak. Treba ti više autobusa i što je važnije više vozača, a čovjek ti nosi najveći postotak u konačnoj cijeni !!!
Ma treba imat i jedne i druge pa kombinirati...

staypp83

Evo ovaj ISUZU gbr 61 koji vozi na 9ici, parkiran ispred Konzuma u Lapadu s izgasenim displayom:
Neki dan sam ga isto vidio kako se penje uz Batalu, potrco sam malo i zaceko ga gore ispod crkve Sv.Mihajla i imo je display linije 9

narancasti

Isuzu bi za Mokošicu mogao voziti jedino iza 21:30.
Od 20-21h su Lionsi prepuni.

tramvaj1910

Ostatak od 5 citibusa se u dubrovniku očekuje sredinom ovoga tjedna.

zagorec

staypp83

Bas me zanima na koje ce ih linije stavljat!