Isuzu Citibus

Autor staypp83, Listopad 30, 2012, 17:28:49

staypp83

Jesu mogli fino 4 zglobnih kupit, po jedan na 1A,1B,6 i ovaj jedan za zamjenu i moze preko ljeta, a 7, 2 i 9 jos pojacat na nekim polascima s dva busa ??? Zasto ce im ovoliko malih buseva? >hammer< Sta ce bit preko ljeta? Na sesticu 7 buseva, 2 ISUZUa i 5 MANova >hammer<
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

tramvaj1910

Za zglobne u dubrovniku nema uvjeta, ni jedna stanica nije prilagođena čak ni za obične solo autobusa a kamoli za zglobne, drugo solo autobusi se servisiraju na poljani, mehaničari i ovako nemaju uvjete za rad, a sa zglobnima bi problem bio još veći jer bi trebalo nabavit nove dizalice, a da se i nabave kud s njima? Treće, kažeš po jedan na 1A i 1B, gdje bi ih ti okretao? Misliš li da bi na 1B uopće stigao do vrha sa zglobnim?

Što će bit preko ljeta? Pa što i svakog drugog ljeta prije, uvest će se ljetni red vožnje, isuzu će ići na manje opterećene linije, moguće da se uvedu još neke linije na koje će ići isuzu.

MAN SU220

Stigo bi on do vrha 1B,samo se nebi odozgo vratio ;D ;D ;D

staypp83

U svim linijama je preko ljeta guzva, jes da se u nekim linijama nije toliko, ali opet 10-ak ljudi stoji, dok ce se ovdje 30 ljudi morat nabit na srednja vrata! Zato bi zglobni bili super, ali kao sto kazes, grad nije opremljen za njih.. Po meni je bilo dosta kupit jos 10 vih Citya kakvih imamo i tjt... good_boy
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

tramvaj1910

Pa do proljeća će doći još 6 lion's city autobusa, sa ovih 16 koji su tu će ih ukupno biti 22, i 8 citibusa je 30 gradskih autobusa, viši problem su sada prigradski autobusi, jer samo je g.b 142 taj koji upada kao rezerva na linije, i classici 100-104, dok g.b 143 ide na zamjene  samo na školski prijevoz i na posebne vožnje.

MAN SU220

142 i 143 su rezerve i za školski prijevoz i za redovne linije,classici 100,101,102 i 104 su isto rezerve za redovne linije dok je 103 redovan bus na LINIJI 16,na LINIJI 23 još vozi gbr.19,nzz zašto ne stave kojeg classica ili namjerno ne žele,sad kad dođu novi MAN-ovi najvjerojatnije će i 96,97,98 i 99 u prigrad preć,jedino će na službama R-1,R-2 i R-3 i ostale koliko ih ima vozit stari autobusi!!!

tramvaj1910

143 je rezerva samo za prijevoz đaka i za posebne vožnje, 143 nema naplatu i sigurno ga nisi vidio na liniji, ni nećeš.
Gdje stavljat još classica? Pa što bi po gradu vozilo uz toliko kvarova na city-ima?

nidi

Slazem se za 143 s tramvajem, on nema naplatu i ne ide na linije,takoder i sta se tice citya. U sezonu se ne rijetko dogodi da skoro polovina ne vozi radi kvarova. Gbr 19 vozi na buicima vec sigurnih 8 godina sta ja zna a i vise je vozio, prije sredivanja, te su ga nakon sredivanja vozaci trazili da se dorade jos neke stvari na njemu i da bude opet stalni na toj liniji, tako da on tamo ostaje do daljnjeg ako se nekim slucajem ne promjene vozaci.
*****  V     O      L       V       O   *****

tramvaj1910

Uz to, g.b 19 ima motor iz mb O305, ide ko zmaj, i ima siceve iz nekog od 92-95, u garaži se pojavi samo radi goriva.
Ne znam zašto se neki bune protiv starih autobusa kad neki od njih i pored 32 godina na leđima i dalje idu bolje od citya starih tek nekoliko godina, i njihova potrošnja.... nekad ispadne da city troši skoro pa duplo više.
O kvarovima nemamo što pričat, su220 vozi i vozi, natoči gorivo i opet vozi, dok city malo vozi a malo se popravlja.

narancasti

Mislim da je ovo za raspravu,slike,komentare za isuzu citybus.....
Ostalo možete pisati u LIBERTAS RAZNO

staypp83

Sad prave nove linije kako bi ISUZUi imali de vozit...

tramvaj1910

Nove linije su u planu već duže vrijeme, nemojte pisati tek tako da nešto napišete.

staypp83

Nadam se da ce dobro ipak ispast sa Citibusima, nema drugoga, nego cekat ljeto, i vidit sto ce bit..

221

Hajde neka netko konkretno napiše pluseve i minuse Citibuseva. Mislim da je dovoljno vremena prošlo pa da to možete reći.

narancasti

Jučer oko 14 sati na liniji 4 ISUZU preepun. Mislim da se svi i nisu mogli ukrcati na Pilama.