Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

shef

Presečki danas sudar kod Krapinskih Toplica.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

EuroCity

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/bus-je-umjesto-u-dortmundu-zavrsio-u-kolodvoru-u-slatini-455734
Citat:Bus na liniji Ilok - Dortmund stao je na peronu slatinskog kolodvora. Putnici su izašli. Bilo je još autobusa na drugim peronima. No ovaj je bus krenuo sam od sebe
Od takvog praska mislio sam da je bio teroristički napad. Tako je jedan od putnika svojoj majci ispričao o nezgodi na kolodvoru u Slatini u nedjelju oko 5 sati. Nitko nije ozlijeđen, a policija utvrđuje detalje.

Bus na liniji Ilok - Dortmund stao je na peronu slatinskog kolodvora. Putnici su izašli van. Bilo je još autobusa na drugim peronima. No ovaj je bus krenuo sam od sebe i završio u čekaonici kolodvora, a vozač, kako se požalio, nije ga mogao zakočiti.

Putnike je u Dortmund odvezao drugi autobus.

Konj

Da li netko zna nešto o sudaru Čazminog busa oko pola 9 ujutro danas kod Velesajma?

nidi

*****  V     O      L       V       O   *****

lussin

Avtomontaža

http://net.hr/sport/kakva-tragedija-u-stravicnoj-nesreci-poginula-dva-turska-rukometasa/
Citat:Dva su rukometaša poginula, a njih 12 je ozlijeđeno nakon što je autobus s igračima turske momčadi Adiyaman Belediyespor sletio s ceste.Autobus se kretao autocestom Kahramanmaraş-Kayseri, a vozač je izgubio kontrolu nad vozilom u pokrajini Kayseri, javlja handball-planet.com.
Dvadesetjednogodišnji igrač Sadın Ünlü preminuo je na mjestu, a godinu dana mlađi Ahmet Öztürk podlegao je ozljedama u bolnici.
Autobus je prevozio igrače Adiyamana na jednu gostujuću utakmicu.

Dreamwalker

Opet APP Požega, ovoga puta čini mi se Trendliner 211.

http://www.24sata.hr/news/autobus-pun-ucenika-sletio-je-u-jarak-nitko-nije-ozlije-en-463764

Citat:Autobus pun učenika sletio je u jarak, nitko nije ozlijeđen Zbog izlijetanja autobusa s 40-ak učenika koji prometuje na redovnoj liniji za sav promet zatvorena je cesta D5, a policija provodi očevid

U petak ujutro oko 7 sati autobus koji je prevozio srednjoškolce na nastavu u Daruvar sletio je s ceste u Omanovcu kod Pakraca i završio u jarku. U izlijetanju nitko nije ozlijeđen i nastala je samo materijalna šteta. Zbog izlijetanja autobusa s 40-ak učenika koji prometuje na redovnoj liniji za sav promet zatvorena je cesta D5, a policija provodi očevid.

Inače, u Omanovcu je još sinoć počeo padati snijeg, a ništa bolja situacija s vremenskim prilikama nije niti danas.

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

sniff

Kako je uspio doći u takav položaj.....Čini mi se da se  bus123 otklizao i zabio u stup,ako nije vozio preko brijegova.

STress

Citat:Na 233. kilometru autoceste A1, u smjeru Zagreba, u nedjelju oko 19.30 sati došlo je do prometne nesreće tijekom koje je autobus zagrebačkih registracija sa šezdesetak putnika udario u burobrane, javlja
Upravljajući prema Zagrebu, 42-godišnji vozač je neposredno prije tunela Sv. Rok desnim kotačem autbusa udario u kanal za oborinske vode, nakon čega je zahvatio i burobrane.
U nesreći je teško ozlijeđen 42-godišnji muškarac koji je sa još tri lakše ozlijeđene osobe prevezen u zadarsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Troje lakše ozlijeđenih, dva muškarca i žena, pušteni su kući nakon liječničke obrade. Nakon kriminalističke obrade utvrđeno je da vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će se podnijeti kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.
Tijekom policijskog očevida promet se odvijao usporeno.

Link.

Tlimfocit

Ma nigdi pročitat koji je prijevoznik. CB?

STress