Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

elvis

i ja sam htio sinoc napisati da bi to mogla biti prinova kod Hercigonje ;D

mansg313

To bi bilo teže trebalo bi uvesti bus,platiti carinu,srediti ga,lakirati i prodati ga :-\

erobuss

elvis

Citat: mansg313  u Siječanj 24, 2009, 19:27:23
To bi bilo teže trebalo bi uvesti bus,platiti carinu,srediti ga,lakirati i prodati ga :-\

ali to ne bi bilo prvi put,vec smo imali jedan primjer na forumu,bio je u pitanju neki katni bus sa stranim tablama,imao udes u HR,neko ga kupio,popravio i registrovao u HR

busfan

Citat: elvis  u Siječanj 29, 2009, 21:05:17
Citat: mansg313  u Siječanj 24, 2009, 19:27:23

ali to ne bi bilo prvi put,vec smo imali jedan primjer na forumu,bio je u pitanju neki katni bus sa stranim tablama,imao udes u HR,neko ga kupio,popravio i registrovao u HR

Dancima se najvise isplati da ga poprave u HR pa voze nazad, jedino problem moze praviti osiguranje

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Sonja

[/quote]

Ako mislimo na isti katni bus onda je to onaj od Potocki prometa, prvo je bio bijeli a sad je plavi  ;)

elvis

mislim da je taj,ima ugradjenu masku od neoplana sada...

goranxxx

SETRA 417 HDH

navi

u prilogu na županijskoj panorami Hrt.a o vremenskim neprilikima viđene Bova od Atp.Ši koja je imala sudar.I Larusova Setra ako sam dobro vidio koja je isto u nekakvom udesu bila.

tomekk

RIP Grga

tomekk

RIP Grga