Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

Sonja

EuroTrakker

Vecernji je objavio sliku s čela busa. Izgleda da se radi o katnoj Setri

Citat:Pred zoru se u vožnji u selu Korenička Kapela na Ličkoj magistrali zapalio zrenjaninski autobus.

- Čim sam primijetio vatru odmah sam stao, ali nije se moglo pomoći. Glavno je da se spasilo svih deset putnika. Uz pomoć dva-tri putnika izvukli smo i sedam torbi. Putnici su nastavili dalje put prema Zadru – izjavio je za Večernji list Rajko Jurošević (47) vidno potreseni vozač autobusa tvrtke Autobanat Zrenjanin.

Autobus je bio star svega dvije godine ima garanciju i osiguranje. Očevid policije je u tijeku.

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/3246777/index.do;jsessionid=50B2333CF1FD21EFE493B29F9E09024B.1
Pozdrav iz 53nje

kuba

Da, radi se o Setri s431 dt od Autobanata Zrenjanin, bio sam tamo na licu mjesta i sve vidio...

mansg313

Citat: kuba  u Veljača 28, 2009, 11:10:17
Da, radi se o Setri s431 dt od Autobanata Zrenjanin, bio sam tamo na licu mjesta i sve vidio...
300 milja eura ode u vjetar strašno :o :o

busfan

Citat: mansg313  u Veljača 28, 2009, 18:55:15
Citat: kuba  u Veljača 28, 2009, 11:10:17
300 milja eura ode u vjetar strašno :o :o

Imaju ili kasko ili je pod garancijom, ne vjerujem da neko ima hrabrosti voziti bez kaska ;)  A ako je na lizing onda i moraju

Najvaznije da nema povrijedjenih

STIB

Citat: mansg313  u Veljača 28, 2009, 18:55:15300 milja eura ode u vjetar strašno :o :o
Neće valjda biti baš 300.000.000 € (za te novce se dobije 150 tramvaja!)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

elvis

stib,jos nije proizveden autobus od 300 miliona eura,man sg313 je mislio reci 300 hiljada eura

Tomek

Sad gledam slike i užasno. Stvarno je bus izgorio do neprepoznatljivosti. Inače brine me činjenica da je bus izgorio zbog kvara na el. instalacijama(rekli su na vijestima), a to se isto dogodilo i S415HD od Samoborčeka. Hoće li Setrina serija 400 postati nasljednik Translinera po požarima???

zoki.man.fan

ta je ista setra prije par tjedana u sisku  jedva upalila. ako je to povezano, uzrok požara se tada počeo pojavljivati, a nije na vrijeme otklonjen...

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mb0404

Kako se saznaje bus je izletio sa ceste zbog neprilagodnene brzine.Inace gore je i vrijeme lose zbog visine terena.Voza je zadrzna u zatovru.Putnici su bili iz Titograda,Niksica,Danilograda.Bus je prevoznika Borovik,neki Renault ako nije Iliade.
34 putnika je povredjeno,milim je da ih je 7 zadrzano na lijecenju a ostali pusteni.Po djecu dosli su roditelji iz CG.Svi su smjesteni u nekom hotelu,a iz CG dosli su i funkcioneri te ambasador CG u BiH,svi su izrazili zahvalnost za pomoc.

mb0404

Sto ba ljutis,pa ja to sam reko Titograda nisam slago jbg ti.