Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

manoplan

Evo da i ja izrazim podršku vozaču VTV-ovog Cityilinera koji se našao na meti kvazi-medija kojima je bitna jedino-tiraža. Tuđe muke i patnje o kojima pišu i ''suosjećaju'' služe im samo za opravdanje honorara, a da pri tom ne poštuju ni jednu drugu struku.
Sve to možda i ne bi bilo tragično da svojim člancima i dezinformacijama ne utječu na mišljenje osoba koji o ovom poslu nemaju pojma.

St!pe

Citat: markost  u Lipanj 12, 2010, 12:25:54
Pridružujem se podršci vozaću VTV-a i želim mu brz oporavak, a i ja iz iskustva znam kako su ludi ti vozaći šlepera i koji su to šokovi kad jedan drugoga prelaze npr. po ličkoj magistrali, to je nešto strašno. Samo toliko..
Meni ćaća vozi šleper i nije lud .
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Man lion's coach

I moj je vozio 20 god kamion pa sada vozi bus...ni on nije lud :D ;D, ali sto jest, jest vozaci kamiona su manje pazljivi vec autobusa, imaju manju odgovornost, nije isto voziti 30 tona zeljeza i 50 putnika 8)

Berlingo

Po ovome kako vi pisete ispada u najmanju ruku da su svi vozaci kamiona isti i da su svi kamikaze. Ja cak imam iskustava i to jako neugodnih s vozacima autobusa i izguravanja s ceste. Naravno to ne znaci da imam nesto protiv vozaca iz ove zadnje nesrece jer meni jos uvijek nije jasno puno toga. Ja novinarima nista, ali bas nista ne vjerujem.

elvis

Ovaj ulaz u grad je toliko zapetljan da se nekad i oni koji tim putem prolaze svaki dan pogresno prestroje..

Man lion's coach

Da, ali ima STOP na cesti, a ima i tabla STOP, ali ko se prvi put pojavi na tom raskrscu malo je nezgodno inace na ovom raskrscu nesrece nisu rijetkost, prije par mjeseci MO-bus/ov autobus je imao nesrecu...

a zna li se ista za ovu nesrecu, ciji je bus bio
http://www.24sata.info/vijesti/crna-hronika/35158-Travnik-Autobus-udario-devetogodisnjaka.html

erobuss

Citat: elvis  u Lipanj 14, 2010, 21:10:38
Ovaj ulaz u grad je toliko zapetljan da se nekad i oni koji tim putem prolaze svaki dan pogresno prestroje..

Znak STOP napravljen je od 4 kvadrata aluminija. Raskrižje je pregledno, jedino što tu može biti problem je nepoznavanje i nepoštivanje prometnih pravila. Skoro svaki dan tuda prolazim pa znam  ;)

daf

I od mene puna podrska VTV-om vozacu . neka se svi koji ga napadaju dobro zamisle koliko su gresaka na svojim poslovima napravili bez obzira sta rade i koliko bi zrtava bilo da od njihovih gresaka zavise ljudski zivoti. novinar kad pogresi pocijepa papir i napise novi tekst, radnik u proizvodnji napravi skart baci ga i pravi novi proizvod, zidar kad ozida kriv zid nema veze pokrice ga fasadom a o drzavnim sluzbenicima da i negovorimo. ali vozac kad pogresi postaje monstrum i ubica kao da je namjerno prevrnuo autobus. zapitajmo se sta bi bilo da je vozio 79kmh i da nije reagirao i imao direktan sudar sa kamionom  i nedaj boze nastradalo dijete. onda bi se nasao neki dusebriznik koji bi komentirao kako da je bolje reagirao mogao izbjeci sudar. najlakse je okriviti covjeka i napraviti medisku hajku i promovirati se u prometnoga strucnjaka a neznaju se posteno ni parkirati.  sve najbolje kolegi, na sudu u buducem zivotu i radu .

mate

S AK Split, sudionici MAN Lions Coach (Livno Bus) i Neoplan Transliner (Promet MA), autor: tomo

erobuss

conecto

Čini mi se da je ovdje zaštitna ograda ipak daleko bolje odradila posao nego kod onog slijetanja Euroturistove Setre kod Karlovca.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...