Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

STEFI- GRAF

Dubrava je vjerovatno od nekog privatnika u najmu za Vijadukt.

mate

Panturistov bus na liniji OS-ZG je oko 17 h sudjelovao u lancanom sudaru na A3 kod Popovace, kako sam cuo rijec je o Jetlineru koji je bisirao za ZGB.

Tomek

Citat: mate  u Studeni 04, 2012, 19:02:02
Panturistov bus na liniji OS-ZG je oko 17 h sudjelovao u lancanom sudaru na A3 kod Popovace, kako sam cuo rijec je o Jetlineru koji je bisirao za ZGB.

Tako je, OS-319-CE, prošao sam kraj sudara, izgleda strašno, jedan auto je jako, jako razbijen.
Kraj razbijenih je stajao i Maluksov O403 koji je vjerojatno stigao iz Ivanića preuzeti putnike.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Citat: Tomek  u Studeni 04, 2012, 20:09:16
Citat: mate  u Studeni 04, 2012, 19:02:02

Tako je, OS-319-CE, prošao sam kraj sudara, izgleda strašno, jedan auto je jako, jako razbijen.
Kraj razbijenih je stajao i Maluksov O403 koji je vjerojatno stigao iz Ivanića preuzeti putnike.

Ev iz 24sata:

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/na-a3-kod-popovace-u-dvije-nesrece-sudjelovalo-15-vozila-288130

Znaci dobro sam cuo, a i vidio, jer sam na A3 oko 15.30 vidio Jetlinera, medutim nije mi palo napamet da bisira za Zagreb, tako da sam tek navecer kad je Tomek napisao shvatio da je to taj sto sam ga vidio

Tomek

Ne mogu vjerovati da je samo jedna osoba ozlijeđena, izgledalo je kao da ima i mrtvih. Stvarno sreća u nesreći. Inače od Kutine do Popovače mi je trebalo sat i pol u koloni. Strašno!