Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

arsenal

Za sada ima najmanje 15 mrtvih, neka tijela su jos zaglavljena u olupini autobusa. Na Tv snimcima se gotovo nista ne vidi jer je bus probio bankinu na mostu i pao u provaliju obraslu gustom sikarom, ali  mislim da je bova u pitanju. Jadni ljudi!

ROAD

Bože mi oprosti što ovo pišem, ali vozaču je bolje da je poginuo, jer ako preživi oderaće ga na sudu ...
NEOPLAN VIP CLASS

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

jani

Autobus koji se srušio u provaliju u Crnoj Gori s 47 osoba, rumunjskih državljana, uključujući maloljetnika je last Gregory Tour

http://www.gregorytour.ro/
Neoplan Tourliner 2005-2007   -49+2   

mate

Jucer ujutro na A3 kod Sl.Broda, je S417 GT-HD od beogradskog Banbusa sudjelovala u prometnoj nesreci, tocnije busu je izletio srndac na autocestu, steta nije velika, sliku sam dobio od prijatelja

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

elvis

Man lion's coach

Stvarno tragično, potresno, elvise primi moje saucesce. A nek dragi Allah podari porodicama sabura :( a momcima vjecni rahmet i dzennet.

boro

Da, stvarno prestrašno. Moje saučešče Elvise.

Avtomontaža

Ovo je ŠI 502-AU. Poznati pehist. Lani je imao prometnu na Meterizama.

shef

Gadna nesreća iznad Bakra nečiji bus i Clio, jedan poginuli. Još ne znam detalje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic