Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

Marek

Sličan scenarij kao i 2012.

Citat:Češki autobus probio zaštitnu ogradu i sletio s autoceste

Lička dionica autoceste posljednjih je godina bila kobna za putnike autobusa iz Češke i Slovačke

Nešto prije osam sati na cesti A1 u smjeru Splita prije skretanja za odmorište Zir s autoceste je sletio autobus čeških registarskih oznaka. Policija zasad samo navodi da je autobus probio zaštitnu ogradu i sletio van autoceste i da se još utvrđuju okolnosti.

Prema prvim informacijama nema podataka o ozlijeđenim osobama. Lička dionica autoceste posljednjih je godina bila kobna za putnike autobusa iz Češke i Slovačke, a radi li se i u ovom slučaju izlijetanja o tome da je vozač eventualno zaspao uslijed umora, bit će poznato nakon očevida.

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/ceski-autobus-probio-zastitnu-ogradu-i-sletio-s-autoceste-1017340

Marek

s431dt

istina!!!

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zlepur1

E za ovo im triba dodijeliti nobelovu nagradu za glupost.Iša je proći desnom trakom podvožnjaka kroz koju jedva može kombi proći. glavauzid >hammer<
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

lussin

Ali zar nije malo prenapuhan naslov. "Zabio se u zid", već sam pomislio na smrskan autobus i nekoliko ozlijeđenih :-\

bonaparte12

Svaka čast vozaču, prošao je a šteta je samo dva bunkera, blatobran i kotač!
perfeto
POLAKO I SIGURNO

Nalc

Citat: zlepur1  u Kolovoz 20, 2015, 14:44:31
E za ovo im triba dodijeliti nobelovu nagradu za glupost.Iša je proći desnom trakom podvožnjaka kroz koju jedva može kombi proći. glavauzid >hammer<

Ide tu kombi bez brige. Ide i bus, al polako u 2. na ler gasu.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Dreamwalker

Citat: 421  u Kolovoz 20, 2015, 17:45:25
bus123 = 2,50 m, znak kaže 2,2m > KAKO?

Znak uvijek pokazuje manje nego što zapravo je i to iz sigurnosnih razloga. E sad, kolika je tolerancija, ne znam.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

smogovci.bbb2

Nije se zabio u zid nego je zapeo lijevom stranom busa za betonski stup i to posljednji na izlazu iz podvožnjaka. Skoro su uspjeli :)evil
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

zlepur1

Citat: Nalc  u Kolovoz 20, 2015, 17:42:04

Ide tu kombi bez brige. Ide i bus, al polako u 2. na ler gasu.

Proša sam ja tu milion puta , ali nikad nam nije palo na pamet proći desnom stranom ma kakva gužva bila.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Nalc

Prošo i ja milijun puta, s kombijem doduše, iznad ograničenja (oko 80 km/h), dušu dalo za zajebavat suputnike.