Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

Tomek

Inače ovo je jedan od najboljih O404 u Croatia busu.. Baš šteta..

shef

Dakle radi se o:

autor:man750

p.s. vidim da je u sudaru sudjelovao i dostavnjak za pršute...baš se pitam da li je bilo kakvog sadržaja unutra i što se s tim dogodilo?   :P
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

brzi

gledam slike ovog Spacelinera, i baš si razmišljam kako vozač takvog autobusa može proći puno gore, zbog niskog smještaja. Jest da putnici imaju komoditet, dok je vozač na neki način odvojen od njih, moram priznati da se i meni ovakvi tipovi autobusa sviđaju, ali što je je, mora se priznati da vozačeva sigurnost, zbog niskog smještaja je ugrožena. Gledajući slike razmišljam si što bi bilo, ne daj Bože da je naletio na kamion ili autobus ispred sebe, i ovako je dobro stučen... jer ako gledamo ovaj autobus je gotovo supušten na razinu automobila, no automobil ima ispred motor, pa vozač je na neki način zaštićen ispred sebe, naravno što opet ovisi o vrsti i uzroku nesreće, ali ako govorimo o naletu na istu kategoriju vozila, ovdje je vozač prvi na udaru  :-\

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Citat: shef  u Kolovoz 17, 2008, 11:43:11
Ima li netko bolje informacije od ovoga što piše?
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/3146330/index.do;jsessionid=759808E340CF7C7E5A6256A89E56578D.1

Slika naravno nema veze.

Budući da je vozač busa iz Kraljevice i da bus ima Ri tablice, pretpostavljam da je Autotrans.. Kad sam čuo za nesreću mislio sam opet Croatia bus, ali oni ovaj put nisu sigurno.

5AR

Citat: Tomek  u Kolovoz 17, 2008, 15:24:26
Citat: shef  u Kolovoz 17, 2008, 11:43:11
Ima li netko bolje informacije od ovoga što piše?
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/3146330/index.do;jsessionid=759808E340CF7C7E5A6256A89E56578D.1

Slika naravno nema veze.

Budući da je vozač busa iz Kraljevice i da bus ima Ri tablice, pretpostavljam da je Autotrans.. Kad sam čuo za nesreću mislio sam opet Croatia bus, ali oni ovaj put nisu sigurno.
Imam informacije da je to bila Autotransova Setra S 315 GT-HD (11xx).

boro

Ovo prelazi sve granice!!! Jutros sam čuo na radiu da je u Poreču došlo do sudara busa i motora, još jedan poginuli........ljudi moji,pamet u glavu....

Eurobus av120

da... navodno je vozač busa, novog Trendlinera, oduzeo prednost motoristu u križanju i doslovno ga pregazio stražnjim kotačima...

erobuss

Citat: Eurobus av120  u Kolovoz 18, 2008, 13:49:27
da... navodno je vozač busa, novog Trendlinera, oduzeo prednost motoristu u križanju i doslovno ga pregazio stražnjim kotačima...

Valjda Tourlinera?  :-\

Eurobus av120

joj.... moje isprike... mislim jedno pišem drugo...

seso