Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

manoplan

Citat: CroHerc  u Prosinac 24, 2008, 00:11:56
http://www.24sata.hr/news/clanak/zagreb-autobus-presao-djevojcici-preko-stopala/94475/

Citat: manoplan  u Prosinac 22, 2008, 17:10:37
Oko 16 sati na Črnomercu ova Dubrava je imala incident, ali na svu sreću bez težih posljedica. Navodno se nakakva djevojčica otrgla baki iz ruke pa joj je stopalo završilo pod kotačima. Stigla je hitna, ali koliko sam vidio nije bilo težih ozlijeda.
http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/SP_A0969.jpg

O ovome sam izvjestio na temi Presečki. Došao sam par minuta nakon nesreće i nije mi se činilo da djevojčica ima teže ozlijede. Nažalost, prevario sam se  :(

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

stipe15

shef

Citat: stipe15  u Siječanj 11, 2009, 01:14:18
off...ali Bayern u Regiu ??? ;D
Vjerojatno je to neki lokalni kojim su se koristili na gostovanju. Inače imaju crni Lion's Coach L Supreme s kožom unutra.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

seso

prevedi malo prijatelju...malo ko ti zna ovo procitat

mb0404

Haha na znaju cirlicu...ma ovo sam sa jedne tv iskopiro al ajd...Pa nista bila saobracajka u Šešlijama to ti ispod Kotorskog gdje je Krolo prosle godine imao nesrecu..Saobracajka  se desila u 3.45 kamionska prikolica udarila u autobus.Saobracaj do jutros bio obustavljen i eto ukrakto..ako sta vise saznam javim

manoplan

Citat: mb0404  u Siječanj 14, 2009, 13:01:25
Haha na znaju cirlicu...ma ovo sam sa jedne tv iskopiro al ajd...Pa nista bila saobracajka u Šešlijama to ti ispod Kotorskog gdje je Krolo prosle godine imao nesrecu..Saobracajka  se desila u 3.45 kamionska prikolica udarila u autobus.Saobracaj do jutros bio obustavljen i eto ukrakto..ako sta vise saznam javim

Ništa čudno mb  ;). Čirilica se odavno ne uči u hrvatskim školama i ne treba ti to bit smiješno.  ;). Službeno pismo ovog foruma je latinica.

mb0404

Dobro ne bi se mijesao u organizaciju skolstva u HR.Kolko sam uspio saznat 3 je povredjeno od toga jedno je pusteno na kucno lijecenje.Jedna osoba zenskog pola zadrzana je na lijecenju u bolnici u Doboju zbog preloma karlice i povrede podkoljenice,a jedna osoba je poslana u KBC Sarajevo zbog pvrede kicme.Autobus je saobracao na liniji Kozarska Dubica-Sarajevo radi se o Neoplan Citylineru 095-E-749 Centrotrans.Vozac nije povredjen a mislim da je ova linija kooperacija sa Autoprevozom K.Dubica

shef

(c)Teutonic

Tomek

Ovo je S431DT.. Dobro da su svi živi..

mate

Sva sreca da nije sletio bus u nesto dublje...jer nazalost bilo bi tezih posljedica...ovako na srecu samo 6 ozljedenih od 60-ak koliko ih je bilo u busu...kako sam cuo vozac je izjavio da je izbjegavao kamion te da je zahvatio travu i izgubio kontrolu...

zlikowszky

Nekako imam osjećaj da će ova Setra uskoro osvanuti s KR tablicama ;)
Bogu hvala da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen...
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....