Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

elvis

Jucer je stradao i jedan MAN Lions Top Coach od Transturista iz Tuzle,prilikom mimoilaska sa kamionom sa kamiona je pala cerada i arnjevi koji su prekrivali asfalt na kamionu,razbila mu prednju sajbu,stakla pored vozaca i prva dva bocna stakla sa lijeve strane

Marek

ŠtetA BMC-a...zna li ko jel ide na popravak??

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

hochdecker

evo još jedno piskaralo priljepilo euroturistu zgodnu reklamu....nit krivi nit dužni
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/08/27/0184006.html

elvis

Nesto pretrazujem na google-u i primjetio sam da je firma od kojih je Laurus kupio 2 Neoplana cesto u Deutsche crnoj hronici
N116

N1116

P.S. linkovi nisu radili pa sam skinuo slike i uploadovao na svoj racun...

Neo

Citat: hochdecker  u Kolovoz 27, 2010, 13:10:05
evo još jedno piskaralo priljepilo euroturistu zgodnu reklamu....nit krivi nit dužni
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/08/27/0184006.html

Na ovo se samo priljepi jedna tuzba od strane euroturista i cao....
je zakon

elvis

hochdecker

shef

Lion's Coach od Antonio Toursa Pag (ex APP).
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Mario

Gdje su sada nadzorne kamere koje bi prikazale tko je išao nepropisnom brzinom? Kojom brzinom je išla corsa?
Koliko vidim to je u samom čvorištu,znači kamere su sve snimile. Ako je snimka Euroturistove Setre iz Karlovca odmah bila objavljena, što se čeka s ovom? Najlakše je okriviti onog koji je udario.

Prije koju godinu zamalo je vozač busa na liniji prema Zadru pobrao auto na ulasku u tunel jer je ovaj sa autom zakočio pred tunelom. Što bi bilo da nije cimnuo lijevo? Bio bi kriv za ubojstvo nekog na cesti i svi bi ga mediji razapeli da je autobus pregazio automobil zbog neprilagođene brzine.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Ocito se nasi novinari se ne mogu dogovoriti, da li je Corsa skretala ili stajala...samo ocito im je bitno da odmah se po vozacu busa saspe drvlje i kamenje >hammer<