Linije - razno 2013.

Autor Westin, Siječanj 09, 2013, 07:59:20

Janjko

Nacrtao sam kako mi se čini da ide bus 335:

http://www.openstreetmap.org/?relation=2950493

Jel to dobra ruta?

Janjko

Vidim da ponekad ne radi, ima drugi način prikaza:

http://overpass-turbo.eu/s/ci

Rasprava je premještena u topic Linije - razno i za buduće postove treba najprije provjeriti odgovaraju li u neku od postojećih tema, pa tek onda otvarati novu.
Moderatorski tim

MAN19464

Nije dobro. Bus ti ide kralja zvonimira,rakarskom i ulicom klariči za pleso. U lomnici nevozi kružno nego se okreće kod crkve (nepropisno). Te greške sam uočio a nisam još detaljno pregledao,pa ti javim ako još nešto primjetim.

Janjko

Evo izmjenio sam stanje, isti linkovi gore vrijede  bus123

822DoDo

Jeej -_- baš me zanima kako će stizati vrijeme jer mu je vozno vrijeme 30min što je i inače premalo (treba mu min. 35min) a sutra će mu trebat oko 45min (dok nisu gužve)

http://www.zet.hr/vijesti/novosti/linija-274-%E2%80%93-djelomicno-izmijenjenom-trasom.aspx
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

dean25

Uskoro u prometu nova linija 157 Havidići-Lipnica-Havidići.
Radni danom i subotom 1 kombi na liniji.
Nedjeljom (i blagdanom) zasad linija neće prometovati.

Ivan

Je li to ozbiljno? Za veći apsurd nisam čuo koliko god sam se već navikao zadnjih godina svašta gledat od ZET-a, to je samo 1 km od Lipnice i nema dijelova koji su teški za prehodat, ima samo par kuća i uostalom ako baš mora može proći i veliki bus i dobiti još jednu stanicu s nekim rikverc okretištem. Čak i da treba malo proširiti cestu (a zapravo je jednako široka kao i do okretišta Lipnica) tamo je polje i može se za malo novaca, ili može 160 vozit kružno kroz Havidiće za Dragonožec ako bi ceste postale jednosmjerne, ovo je najgore moguće rješenje ako se za liniju od 1 km bez putnika na vozače i dodatno vozilo svaki dan baca tisuće kuna...

Istovremeno, Završje i neki drugi kvartovi koji imaju puno stanovnika, daleko su od linije i uzbrdo ne dobivaju prijevoz iako Cacciamali može proći a prijevoz se godinama traži...

Ne znam više, nove linije su sve apsurdnije.

dean25

Ima obavijest u garaži i na terminalima Savski most i Črnomerec da se uspostavlja nova linija 157.
Između ostalog piše  . . . da je duljina linije 1600 m . . . i da su se svi vozači bez iznimke dužni upoznati s novom linijom .
. .
Btw.I na službama za APP su stavljene službe za tu novu liniju.

dean25

Uh,pa linija 157 je već uvedena. Jučer ju je vozio jedan vozač koji mi je maloprije ispričao dojmove.
A evo i fotka Izvješća o prometovanju linije 157 koju sam maloprije fotkao na Savi (nabrzaka,pa kvaliteta i nije baš najbolja)

EDIT:
Evo i voznog reda linije 157 slikano na okretištu u Lipnici.

221

Autobusna linija 278 Sesvete – Sesvetska Sela – Kraljevečki Novaki bit će ukinuta od ponedjeljka, 17. lipnja u 8,00 sati, do utorka, 25. lipnja ujutro, zbog radova na asfaltiranju Glavne ulice i njena zatvaranja za sav promet.

221

Vozni red na praznike i u ponedjeljak, 24. lipnja

Citat:Na Dan antifašističke borbe, u subotu, 22. lipnja, i na Dan državnosti, u utorak, 25. lipnja u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red.

U ponedjeljak, 24. lipnja, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se - SUBOTNJI VOZNI RED, osim na autobusnim linijama na kojima će se primjenjivati vozni red radnog dana:

107 Jankomir - Žitnjak;

140 Mihaljevac - Sljeme;

159 Savski most - Strmec Odranski;

204 Kvaternikov trg - Horvatovac - Voćarska - Kvaternikov trg;

222 Remetinec - Žitnjak;

225 Sesvete - Kozari Bok;

228 Svetice - Rebro - Svetice;

232 Dubrava - Jazbina i 

268 Zagreb (Glavni kolodvor) - Velika Gorica.

Autobusi na liniji 109 Črnomerec - Dugave prometovat će prema posebnom voznom redu koji će biti dostupan na terminalima i početno-krajnjim stajalištima.

http://www.zet.hr/vijesti/novosti/vozni-red-na-praznike-i-u-ponedjeljak-24-lipnja.aspx

conecto

Iz krajnosti u krajnost - prije par godina se razbacivalo polascima koji su vozili prazni, a sad se ide ispod svake logike. Radnim danom (pa bilo to i uoči praznika) slijed na liniji 269 od 30 min je premalo, kao i nekih 40 na 208, a ima još puno primjera...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

221

Turisti, čujte i počujte:

Citat:Crvena i Zelena linija ne voze 29. i 30.6. te 1.7.

Zbog održavanja središnje proslave hrvatskog pridruživanja Europskoj uniji, Crvena i Zelena linija turističkih kabrio autobusa neće voziti u subotu i nedjelju, 29. i 30. lipnja te u ponedjeljak, 1. srpnja.

Ivan

Super da to znamo, a kako će voziti najjače tramvajske i autobusne linije koje će velikom većinom biti presječene još uvijek ne trebamo znati.  :) Organizacija briljantna kao uvijek, rekoh ja da će u zadnji čas sredit nešto zbrda-zdola.
Uostalom, sad kad neće doć Merkel, čemu uopće toliko zatvarat grad i glumit da dolaze neki mega moćni svjetski vođe...

421

Možda ZET čeka protokol? Postoje projekcije  koje će biti realizirane po potrebi, ali MUP, protokol i ostale sigurnosne službe amenuju neke stvari, a ZET ih zadnji dozna i primjenjuje...
Sviđalo se to nama ili ne.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln