Rijeka City Card - novi sustav naplate

Autor Bocko, Siječanj 09, 2013, 18:15:37

kigor

Sve cesca pojava. I ja imam vec nekoliko takvih voznja. Zadnja prije koji sat :)

mivano

kigor

No nije mi jasno dal je problem u ekranu koji ne ucitava ili u softwareu

shef

Ovome je pisalo da polazak nije registriran. Neki dan sam zblesirao validator u 812; dao sam mu Card Info a touch prestao raditi, pa onda bip-bip na kraju bez rezultata nakon prislanjanja kartice.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Card Info ne radi otkad se prešlo na nove kartice, a ako polazak nije registriran onda je kriv vozač jer se nije prijavio. Doduše možda se nije mogao prijavit

kigor

Kod mene je uvijek ekran ostao mrtav a smjer uredu

mivano

kigor

Jasno, i to dupli posto je pisalo ispravno

kico101

Možda baš ne kužim najbolje, ali nije li ovo malo predug period uhodavanja? To je kao da vam daju autobus na probu od jedno 5 godina ( doduše novi Citari su na probi već skoro 7  ;D ) i onda ga vratite, jer , kao, ne valja. Ali, gle čuda, pa vi ste ga već platili. I što ćemo sada? Vratiti žetone i cvikalice na poništavanje? Iako ne koristim ovaj sustav naplate, samo čitajući sve ove probleme mi je već neugodno. Ima li tko petlje ( od odgovornih ) reći da je čitav sustav ( realiziran na ovaj način ) promašen?
A u konačnici, bojim se, da će gubitnik biti jedino Autotrolej. A to nije fer.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Shole

Ovdje nije stvar uopće do Pente nego do neke treće strane.  Nekužim ko je taj,  nekakav pružatelj usluga veze ili tako nešto.  Zato su se i mjenjale kartice jer je taj otpao iz igre.   

borg

Još uvijek imam ovu staru karticu i mjesečni pokaz. Neki dan na 657 tko god je prislonio pisalo bi mu "nema dovoljno sredstava". To sam već jednom doživio ranije, ali ne znam na kojem busu. Zato uvijek omotam račun oko kartice, pa nema spora  bus123

shef

I treći dan za redom uspjevam naletjeti na 590. Znam da se na jedinici većinom voze penzioneri, ali kojeg smisla ima bus koji vozi besplatno? Onda neka isključe na svima i vrate stari sistem.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kigor

Mozda je problem samo u 590. Ja se redovito vozim sa jedinicom i samo jednom sam naletio na mrtvi citac. I nisam penzioner ;)

kigor