Vincek - razno

Autor Kočijaš, Travanj 04, 2009, 10:53:35

VanhoolTX

Ekstra,cestitam im,da ih dugo sluze,prvi takvi u regionu.Nisam nijedne slike jos vidio na internetu ali pretpostavljam da su ex Sales Lentz,iz iste firme kao i zadnjih 5 komada.Ista prica vrijedi i za njih kao za 5 zadnjih.To su vjerovatno ovi(njih je bilo 5 na mobile.de)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=226505656&scopeId=B&sortOption.sortOrder=DESCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&grossPrice=false&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=24600&pageNumber=1&action=topInCategory

tomekk

Prekrasni su. Malo lošije fotke, al vidi se:

Osim njih stigao i MAN Lion's Top Coach ex Ministarstvo obitelji.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Majstor

Pored VanHoola je i Toyota Optimo
Jel novost ili u kvaru
Samo mi sudite pošteno !

Dreamwalker

U kakvom stanju je došao ovaj MAN iz TRCZ-a? Obično se na takvim aukcijama ne može kupiti ništa u nekom solidnom stanju.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

tomekk

Vidio sam ga u dva navrata samo na brzinu, al ne izgleda loše izvana. Treba skinut naljepnice i ispolirat ga, a ko zna možda će ga stavit u zlatnu...Iznutra ne znam kakav je jer je inače imao malo sjedala pošto je bio preuređen u taj edukativni bus. Mislim da taj bus nije prošao puno iako je 2004. god

Citat: Majstor  u Lipanj 26, 2016, 16:41:11
Pored VanHoola je i Toyota Optimo
Jel novost ili u kvaru

Nije novost, a zašto nema tablice to nezz.
RIP Grga

Majstor

U MAN Imp u ZG bova orange  2 kom  i Euroliner crveni
Biće da su onda dva lager MAN a u Vinceku udomljena
Samo mi sudite pošteno !

tomekk

Koliko sam čuo trebala bi stići 3 MAN-a, sad dal već jesu ne znam...

EDIT: Ovaj tj dva i jedan idući mjesec.
RIP Grga

VanhoolTX

I oni ce voziti za Flix?

bre

SKY gb 052 od Slavonije danas u Vincekovoj štali. Jel došel samo po zelenu boju ili   ??? umnik2

mate

Po zeleno dosao, buduci za 15ak dana krece i Flixbus linija iz Slavonije

MAN19464

Vincek traži 20 vozača autobusa preko burze rada, zapošljava sa cijelog područja RH

NP-549

Garažni  #129,  Euroliner sa crveno plavim srtama  Vž-803-LF  prodan u Rijeku novom prijevozniku  "Autobusni prijevoz KVARNER".  Tablica za sad ostala ista.

zlikowszky

Vincekov MAN Lion's Coach u najmu Ministarstva zdravstva putuje po Hrvatskoj kao pokretna stomatološka ordinacija (Zubobus) i malenima koji nemaju odgovarajuću stomatološku brigu u blizini pomažu u očuvanju zubića. Plavo je oslikan s velikom Orbit žvakaće logom. Vjerojatno Orbit sponzorira dio projekta. Slike uskoro..
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

zlikowszky

Pardonček, nije Zubobus nego Zubomobil...
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

tramvajac 92

Vincek je na svojim stranica objavio vozne redove za nekoliko županijskih i međužupanijskih linija (u Krapinsko - Zagorsku županiju).
Brojevi u dokumentu su pokupljeni s njihovog linka.