Vincek - razno

Autor Kočijaš, Travanj 04, 2009, 10:53:35

gorgoroth

Crikvenica, fotografija s fb stranice Problemi u prometu Rijeka i okolica

Doki21

Prinova-bijela Scania Irizar I8 Ex. Delminium...

sniff

VP osvježen, vičite ukoliko treba korekcija

tomo

Putovao sam linijom N900 bas sa namjerom da idem sa i6 jer se jos nisam nikad vozio.... dodatno sam za prvo sjedalo 1C platio 5,99e... na zadnjim vratima hvata me korpulentniji vozac i bez respekta - slusaj , aha ti si Tomislav , jesam, u cemu je problem.... vidi kolega treba da se izvrne i odmara (a ja sam prethodno utvrdio da ima 3c3d i 4c i 4d slobodno) sto mi je i ponudio... meni odgovaralo, imao sam 2 mjesta za sebe, ali zasto sam onda platio 5,99€..zasto bi bio problem, naprotiv... nek ljudi odmore kad vec imamo mjesta.... ali,vozili su kao dao su ukrali bus, samo da bi svako malo pravili pus pauze.... 5 pauza do Münchena ....hehehhe

Ali kad mu je policajac usao pred granicom onda je znao da mu je neki rodjo rodjak... 5 dokumenata je odmah pokazao....

Ne, nisam nezadovoljan, naprotiv.... vozaci ok, gas do daske,  razocaran sam sa busom i6, ostalo sve super,malo krkanski pristup - ej "ti" ... " alo Patrik zavrsi razgovor" i tako...... Kontrolna tabla apsolutno nepoznata i neupotrebljiva, ako nije na 27stupnjeva nista ne grije...iskljuci radio ukljuci se tv... ATVIA... ne znaju iskljuciti...autobus je toliko grub i toliko grebe i siguran sam da je jednom negdje  zagrebao vratima,

Zao mi je vozaca iako je i sam uradio svoju pauzu... i sam mi je rekao , dan prije sam krenuo sa linijom u 12:15h (nema on pojma koji bus kaze ona dugacka, dakle , bila neka scania troosovinka polazak u 12:15h.... bus crko na Starinama....vozace su pokupili oko 22h; bez grijanja bez icega... zato vanredno vozi.... a obojica nabrijani, ali lijepa rijec cuda cini... 

Generalno, pohvala 3,9/5

25 putnika ukupno sa Ljubljanom....
sretno stigli 11min prije :)

P:S: Rosenheim izlazi troje ljudi,  majstor stao na peron broj 1... ajmo izlazite, stao sam na peron 1 nemam ja vremena cekati....
 VZ-703-TF ili bilo koja Setra UVIJEK Setra