Kvarovi i nesreće autobusa

Autor maky, Svibanj 12, 2008, 21:08:14

steyr1985

Citat: AnteIM  u Lipanj 04, 2013, 19:14:04
Citat: Ante M.  u Lipanj 04, 2013, 18:39:40
Po izgledu jesu bili ali po mehanici mislim da su neki štekali jedino ;) po meni je po svemu bio dobar to je bio mini Euroliner .

Mini Euroliner?? Pa taj je najlošiji bio od svih, taj sunce već duže vremena ne viđa, ne znam što mu je, očito je nešto ozbiljnije, manovi su donekle ok, dok je tourismo zasigurno bio najbolja kupovina od tih 5 autobusa. Ipak je to Merc :)
Da su valjali ne bi ih Kvasina prodao ,  nije se riješio još svih LC I generacije.

bonaparte12

Neki su zaboravili da je temsa dosta dugo lezala u ah servisu
POLAKO I SIGURNO

200D

ma temsa je imala problema s getribom koja je automatska a voze je odlicni vozaci tako da ljudski faktor nije u pitanju

Ante M.

Tourismo kad je došao bio je extra onakav kao da je sad s proizvodne trake sišao bio mi je najbolji bus uz 415 i 116 H u firmi sada mi liči izdrndano a Temi se smrvila getriba pa majstori i Uazgrebu naplatitili pa ništa napravili sada normalno vozi .  :D

altenator

Citat: 200D  u Lipanj 04, 2013, 21:27:36
ma temsa je imala problema s getribom koja je automatska a voze je odlicni vozaci tako da ljudski faktor nije u pitanju
Hm kažete getriba pa dali je slučajno i na Scaniji getriba otišla k vragu  to je što se zna .

boro

Mini Euroliner je imao nekakvih problema otkad je došao nov u Brione, više je bio u garaži nego na cesti zato su ga se Brioni na brzinu riješili. Manovi su bili solidni kad su prodani, a MB također. Inače s tom Mečkom sam išao u Imolu na utrku F 1 kad nije imala niti godinu dana, bila je zvijerka prije tih 10-ak godina.

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

Ovo nije  taj bus ovo je na dugopolju a i euroloner nisu u funkciji kolko znam

Majstor

Nema to veze sa ovime danas
Danas je nagorio Vinjani bus N 116H
Samo mi sudite pošteno !

Lion's Driver

Šteta, a baš je bio lijep taj Cityliner, jedan od ljepših  :(

Tomek

To je najnoviji N116(H) u Hrvatskoj, jedan od zadnje proizvedenih, 2002. god.

bonaparte12

Administratori vi ste u banani. Ja kad komentiram bus od apz brisete post a sad lad se komentira od vinjana onda je to ok
POLAKO I SIGURNO

Servis

Citat: bonaparte12  u Lipanj 20, 2013, 16:28:41
Administratori vi ste u banani. Ja kad komentiram bus od apz brisete post a sad lad se komentira od vinjana onda je to ok

Lakše malo s riječima. Prvo, to je posao moderatora. Administratori se, u pravilu, bave tehničkom pozadinom ovog svega. E sad, šta je bilo s tvojim postom i šta si točno pisao ne bi znao, ali me ne bi čudilo koliko ima smeća u temi ovog prijevoznika da se pobriše i malo više ponekad. To šta se nekolicina pojedinaca bavi olajavanjem, pisanjem laži i nebuloza povezanih s općim nedostatkom pismenosti i opće kulture je nešto protiv čega se očito teško ide.

SETRA S415 HDH

u subotu jedan vozač liva gorivo u krugu i tribao ić u st u 6:30 međutim ručna koja nijedobro uvatila,popustala je i autobus se zabio u kućicu od eurodausa,di je kafić ,servis tahografa i vatrogasnih aparata...