Punjenje linija (3)

Autor shef, Svibanj 19, 2013, 16:51:49

Volim autobuse

829 i 830 subota u Lignju

NP-549

A bogami i 106. Više kurjer je na trentasei nego na sedmici

MateV

Šta se nije za taj 106 govorilo još lani da ide u rashod, pa kako onda toliko često vozi na 36?

NP-549

205 je otišao umjesto njega. 106 vozi od Lignja dalje jer su radovi na vrh Tuliševice

LD470

Vozi i 830 do kraja kad im se ne da presjedat u Lignju. Jutros u 7 su bili spremni kamioni s asfaltom u Tuliševici tako da bi danas/sutra trebali bit gotovi s glavnom cestom.

NP-549

Neda im se presjedat ako more pasat vela kurjera

mivano

I najnoviji MAN-ovi solaši idu u prigrad. Sinoć vidio 789 na 27 Križišće. Što nije Križišće uvijek bilo 29?

NP-549

Ma bit će prije neka probna vožnja

MateV

Citat: mivano  u Travanj 15, 2023, 18:00:33Sinoć vidio 789 na 27 Križišće. Što nije Križišće uvijek bilo 29?

Mislim da je to produžetak linije 27 Hreljin na Križišće, znači nije kao 29 da do Križišća dolazi preko Bakarca i Kraljevice. Mislim da je to svojevremeno bio samo 1 polazak rano ujutro, ali neznam ako taj još uvijek vozi

mivano

Koji bus ide oko 17 sati prazan preko Grohova? Iz Klane?

NP-549

amalok.95

747 danas u I.Zavidića sa displayem 3 Delta, nešto novo ili kriva šifra? Ispirike ako je kriva tema  big_boss

pehar_11

Neznam koja je fora sa Iveco LE CNG plinašima na jedinici, ali ovo je kaos. Ne kažem da nevalja, dobro je da ide, no povišeni zadnji dio autobusa na tako frekventnoj liniji tijekom jutra, popodneva i predvečer kad se učenici nakupljaju stvara toliko naguravanje i čep u tom autobusu da se vrata nedaju zatvorit. Čini mi se da bi Lion's City bio najbolje rješenje (Urbwanway ne jer je tempirana bomba na kotačima), šta buseva fali?

NP-549

Na liniji 1 su Urbanwayi i voze ih vozači sa zglobnih. Jedinica nije u rotaciji solo autobusa

shef

840 je gotovo stalno na 1
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic