Punjenje linija (3)

Autor shef, Svibanj 19, 2013, 16:51:49

NP-549

Ne valjaj gluposti, samo zato jer si tamo vidio bus nemora značit da je na liniji 1.

Današnji raspored  u točno 12:20 sati

591 -  na Krnjevu u smjeru centra
594 -  na Plumbumu
614 -  na Bivio
615 -  Novi List u smjeru zapada

lussin

Preduhitrio si me NP,nisam bio siguran za Citaro,ali sam vidio dva SG240 i jedan SG322 na liniji 1

kico101

Nikako mi nije jasno zašto su subotom zglobni na 5 ( a ne na recimo 6 ili 7 ). A i 5-ti na 1 ne bi škodio ( puni su k'o šipak ).
S druge strane onih par vožni ( govorim o ljetnom vr  ) na 2A i nemaju nekakvog smisla. 8-ca može uštedjeti kilometre ne vozeći ljeti kroz Kampus, a i 9-ka je viška. 1A je komotno mogla ići na svakih 30 minuta cjelodnevno ( sa 2 vozila ), 1B bi ljeti mogao voziti subotom i nedjeljom od 15-22 ( a da, pozabil sam da je subotom ujutro za glasače ), 4A,5A,5B bi mogli imati par vožnji u špici i evo ušteda.

U prigradu čemu puste vožnje na 11,18,20,25,26, a s druge strane fali na 32. Ma, kažem vam, treba ukinuti sve JLS, osim RI i Opatije i stvari bi bile puno jednostavnije. Ovako, dok se dogovore sve općine i gradovi s Trolejom, prođe godina.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

lussin

lussin

shef

Lijepo i logično punjenje linija za praznik Gospe Trsatske.

Citari 2 na izvanrednoj liniji Željeznički kolodvor - Trsat:

a na dvojki Citari 1 i Conecti. Na jedinici usprkos jutrošnjoj kiši i dalje Avtomontaže SG, a ostalo Citelisi i Conecti uz poneku solo Avtomotažu SU.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

687  na jedinici !   Znam da nije lijepo vrijeme i da nema kupača,  al baš da mora bit sa visokim sicevima bus,  hmmm

kico101

Čudna punjenja danas na 1: Vidio iz daljine jednog EL-a, mislim 619, a sad upravo prošao Citaro 1.serije. Cijeli dan solo, a sad monotral.

Matija87

mislim da je 648 bio od EL-a.

kico101

617 i 648 i danas na 1, a mogao bi se pojaviti i koji zalutali kupač. ;D
Na 1A, plinciglimiciji, na 2ci Conecti ( uvijek se pitam zašto ne Avtomontaža koja ima veći kapacitet, a onda se sjetim pjesme Irenaaa... ), 3,3A-isto kao 1A, ostalo šareno.
Baš je bilo lijepo vidjeti jučer 687 na 1. Očekujem Regio ili Arway.

mivano

MAN Lion s City

Citat: kico101  u Kolovoz 24, 2014, 14:14:15
617 i 648 i danas na 1, a mogao bi se pojaviti i koji zalutali kupač. ;D
Na 1A, plinciglimiciji, na 2ci Conecti ( uvijek se pitam zašto ne Avtomontaža koja ima veći kapacitet, a onda se sjetim pjesme Irenaaa... ), 3,3A-isto kao 1A, ostalo šareno.
Baš je bilo lijepo vidjeti jučer 687 na 1. Očekujem Regio ili Arway.

U Splitu su redovito tj. svakodnevno prigradski busevi tipa, Regio, Neoplan, visokoturistički Volvo, putnički Croswayi i putnički Classici na gradskim/lokalnim linijama (1-38 i 60)   glavauzid ,
tako da u Rijeci to još sve funkcionira donekle u normali.  rofl

mivano

583 na liniji 11. Krenuo jučer u 15:40 za Viškovo. Netko je tvrdio da je to teško izvedivo sa zglobnim.

lussin

shef

565 na 2A. Stara baja se ne dâ.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic