Punjenje linija (3)

Autor shef, Svibanj 19, 2013, 16:51:49

mivano

Sanosa nema još od 2007. Koliko to puta trebamo ponoviti?

zvone16

Iskren da budem nemora niko iznutra slikati, ako već svi volite i želite ga vidjet dovoljno je da se prošetate do ulaza u autotrolej i vidjet ćete da je cca 50m od ulaza parkiran  ;)
ZvoneXp

111222

Citat: mivano  u Rujan 23, 2014, 19:20:27
Sanosa nema još od 2007. Koliko to puta trebamo ponoviti?

znam to..ali očito nisi svatija zafrkanciju

mivano

111222

567 na 1...valjda zbog utakmice, a i odavno nisam vidija ove veterane na 1

mivano

Boki651

Mislim da je ovo 1. put na 7a. Nije mi poznato da li tako ide cijelom rutom ili ga možda u Blažićevu čeka solo bus.

shef

Viđen večeras na Fiumari znači vozi cijelu trasu

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

Nije high quality ali poslužit će svrsi  >:D

btw: pozz od ex forumaša :)
ZvoneXp

kico101

Ne mogu se oteti dojmu da se netko poigrava sa putnicima. Ponovit ću opet, zar je stvarno potrebno stavljati kombi na jednu od opterećenijih gradskih linija zbog kopanja na jednoj strani grada. Zar nije mogao ići solo na Turkovo, a recimo na Minakovu čekati Kapena? Nema druge riječi, nego cirkus. >:(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Za koga ?  Pa nije radni dan.   Ovaj busić bez problema preveze 30 ljudi,  što je dovoljno subotom za pobrat Hosti i Blažićevo odnosno Sveti Križ/Sv. Anu, a ostali imaju izbora

kico101

Po toj logici, mogu subotom i nedjeljom na svim linijama voziti kombiji. Vidim u prigradu puno praznih autobusa. I tamo bi mogle kapene, ali mi građani Ri smo druga liga.Za razliku od većeg dijela prigradskih općina, mi plaćamo prirez, ali očito Grad nema love za javni prijevoz. Bitno je da imaju za razne Republike, Hartere i ostala sr....

Shole

pa voze na 1A, 2A, 3, 3A i 8 bez problema stalno i jednu subotu na 7A samo zbog radova. Uopće ne vidim u čem je problem.  Pa nije vozio kombi 8+1 nego busić sa kapacitetom 30 ljudi,  tolko Conecto ima sjedećih mjesta

Ako ćemo pričat o komforu, to je sasvim nešto drugo,  ali što se kapaciteta tiče.......

kico101

Slučajno stanujem na trasi od 7A prema G. Vežici i ono što mogu potvrditi da je do Sušačke bolnice krcat i solo, čak i subotu do 13 sati, a i do Sv.Ane ima stajača. Poslije nešto manje.

Ono što sam htio reći je, da, ako ćemo gledati sam kapacitet, Kapene bi subotom zadovoljile sve linije, osim možda 2 prema Zametu, poneke 20-ke i 32-ku. E sad, da li je to razlog da se na sve te linije postavi kombi, nisam baš siguran. S obzirom da se Trolej ne financira isključivo od prodanih karata, popunjenost kapaciteta čim bliže 100% ne bi trebao biti isključivi razlog uvođenja pojedinih tipova vozila na linije, jer bi tada imali prosječni takt gradskih linija ( svih ) 30 min u špici 60 min izvan i vjerojatno još par tisuća dodatnih osobnih vozila u gradu.

Već smo više puta pričali o tome kako smanjivanjem broja polazaka pada broj putnika, a time i isplativost JGP, jer ljudi prelaze na aute. Jasno, broj penzića se neće smanjivati, nego onih koji plaćaju punu cijenu karte.

Shole

To o čem ti pričaš spada pod komfor,  odnosno interval polazaka.... i u potpunosti se slažem s tobom.   Ovo jučer je bila extremna situacija koja je zahtjevala vatrogasna rješenja a to je bilo da se zadovolji kapacitet i da se prevezu svi ljudi iz Hosti odnosno Sv. Križa.  Pa neće to postat pravilo.  Taman da si ostao na prvoj stanici u Ratka Petrovića jer je već bio pun  (čisto sumjam),  imaš 28 sekundi pješke po škalama do Robne kuće i linije 7.  Nije da je minibus vozio liniju  5 pa većina trase nema alternative