Punjenje linija (3)

Autor shef, Svibanj 19, 2013, 16:51:49

Matija87

da ovaj 111 na 4ki sam i ja vidio na Kozali , pošto je bio prazan (ne znam zašto) mislio sam da ide zamjenit kapenu na 4A pa da mu ovako bezveze stoji displej 4 Brašćine...

mivano

Citat: Shole  u Svibanj 10, 2016, 18:24:01
111 na četvorki,  697 na sedmici,  813 na 18C,  661 za Tribalj od onog što sam danas neuobičajenog uočio
661 bio za Lokvu u 17:45.

Filemona

Bio je plinski papamobil oko 13:00 na 1A, ljudi su se do riječkog nebodera već gurali unutra. Ne znam čija je to ideja bila, ali je očajna. Na bilo koju gradsku liniju stavit plinibus u špici je teški sadizam

shef

Kapena na jedinici. Neka netko ugasi svjetlo i zatvori vrata.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Citat: shef  u Svibanj 17, 2016, 14:29:58
Kapena na jedinici. Neka netko ugasi svjetlo i zatvori vrata.
Možda su maturanti nešto razbili, pa daj šta daš.

Shole

bolje ne dat ništa nego se sramotit s onim kokošinjcem

kico101

Slazem se. Bolje da bude rupa u vr nego ovo. Poslijepodne na 1-ci vidjen 712 i 802 u razmaku od pola minute. Mislim da je stvarno vrijeme da se podvuce crta i kaze: Ili jace rezanje voznog reda, prema mogucnostima ili hitna kupovina veceg broja vozila pa makar na kredit od mafije. A i vozac danas moze postati svatko. Ako zelimo kvalitetu odrijesimo kesu ili se maknimo ca. Preeevise diletantizma od vrha na dalje. Da se razumijemo, ovo vrijedi za veliku vecinu firmi u Hrvatskoj ali ovdje pricamo o busevima pa se referiram na tu temu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Jučer umjesto 687 viđen 804.

Matija87

Ovaj tjedan - Brašćine

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Filemona

Na Šporovoj oko 19:00 su svi iz 686 koji je vozio na 18 prešli u 586 koji je onda nastavio prema gradu, a 686 je preuzeo za Brnčiće. Valjda nešto ne valja sa wagen 586 pa su se vozači zamijenili da prije stigne do garaže. Ne bi baš bilo zgodno da rikne tamo negdje oko Pobri  ;D

Boki651

Pravi bus za ovu liniju

sniff

Matija87

Citat: Filemona  u Svibanj 26, 2016, 02:52:29
Na Šporovoj oko 19:00 su svi iz 686 koji je vozio na 18 prešli u 586 koji je onda nastavio prema gradu, a 686 je preuzeo za Brnčiće. Valjda nešto ne valja sa wagen 586 pa su se vozači zamijenili
Mislim da će prije bit razlog da se 686 vratio na svoju "pravu" smjenu.

shef

Cacciamali na jedinici. A nema maturanata. A propos gornje slike i 666 na 29, čuo sam da je na toj liniji pokupio srnu... :'(

(c)Teutonic